Dragonheart: Vengeance (2020)

Dragonheart: Vengeance (2020) online subtitrat este al cincilea film Dragonheart. Bonham Carter este vocea dragonului, impregnand intocmai cantitatea potrivită de sarcasm elegant. Nu ar fi vorba ca uraste oamenii, ci este suficient de inteligentă pentru a realiza ca oamenii o vor dezamăgi inevitabil.

Actiunea are loc in sec al XII-lea, iar dragonul Siveth locuiește în Țara Româneasca, România de azi, unde a si fost filmat. Când Siveth a apărut pentru prima dată, a fost tratată ca un erou, dar, când a refuzat să urmeze ordinele regelui Razvan (Arturo Muselli), a fost exilată.

Acum, 30 de ani mai târziu Lukas, Jack Kane, este un tânăr fermier al cărui familie a fost ucisă de atacatori si, căutând răzbunare, Lukas îi cere ajutor lui Razvan, dar fiindca regele se dovedește a fi inutil el ajunge la Siveth.

Pe urmele lui este Darius (Joseph Millson), un mercenar care are propriul său trecut cu Siveth. Lucrurile iau diverse intorsaturi si veti fi surprinsi in mod placut. Filmul are un mesaj frumos despre îmbrățișarea păcii și neîncrederea în oricine are autoritate. Acesta este un mesaj pe care îl putem intelege toți, mai ales atunci când este transmis de un dragon!


Regia: Ivan Silvestrini
Actori: Helena Bonham Carter, Joseph Millson, Jack Kane
An: 2020
Gen: Actiune, Aventura, Drama
IMDB: 5.3


Dragonheart: Vengeance (2020) Online Subtitrat


Trailer