Dragonball Evoluția – Dragonball Evolution (2009)

Dragonball Evolution (2009) Film Online Subtitrat

Regia: James Wong
Actori: Justin Chatwin, Emmy Rossum, Ian Whyte, Jamie Chung, Texas Battle, Joon Park, Megumi Seki
Anul: 2009
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Durata: 85 minute
IMDB: 2.7

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<7S85Wi0qg00/dbe" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Povestea din Dragonball îl urmărește pe Goku, un licean care află că e singura șansa a omenirii împotriva unui demon distrugător, Piccolo. Goku vrea să îndeplinească dorința bunicului său Gohan, aceea de a-l găsi pe Maestrul Roshi pentru a aduna cele 7 globuri ale dragonului (care pot îndeplini orice dorință) și a-l împiedica pe Piccolo să își îndeplinească dorința de a deveni stăpânul lumii. Bineînțeles, o cursă contracronometru începe pentru găsirea globurilor, căci acestea i-ar putea îndeplini și lui Piccolo dorințele in filme online Dragonball Evolution.

Crezi sau nu, am mers vedea acest film Dragonball Evolution pe noapte de deschidere. A trebuit să-l facă. Nu pentru că am vrut să. Nu, pentru că îmi pasă. Îmi pasă de fiecare dintre voi, și nu vreau să suferi aceleași optzeci și patru de minute am avut de suferit (deși examinările au fost destul de placuta, de fapt). A trebuit să dovedească cei de “prudent optimiste”, care au crezut acest film a fost sa fie genunchii albinei ca acest film a fost într-adevăr teribil. Nu mai scuze de la ei acum. Nu mai îmi spune că sar arma. Continuă să mergi pentru revizuirea video complet.

Oricine altcineva vedea acest gunoi? Fie că sunteți un fan Dragonball sau nu, acest film Dragonball Evolution este teribil, și face foarte puțin sens. Chiar prin adăugarea polițist-out “Evolution” etichetă la titlul lor, nu ajută nimic. Mai degrabă DragonBall De-evoluție, dacă mă întrebați. Slava Domnului pentru închidere, totuși. Ne-am scris despre DragonBall de trei ori până acum (aici, aici și aici), astfel încât sperăm că se poate termina aici. Să sperăm că opoziția este zdrobit dincolo de convingeri, și putem muta toate mai departe cu viața noastră. Eu, unul, va fi punerea aceasta în spatele meu … ei bine, până când acestea nu sequel.

Am găsit această imagine adorabil de Piccolo astăzi, și doresc cu adevărat să știe ce gândește sau spune. Poți să ajuți? Nu sunt premii corporale astăzi, îmi pare rău. Ci doar știind că te iubim toți thiiisss de mult este de ajuns, nu? Castigatorul va primi atât de multe puncte rece nu e nici măcar amuzant in Dragonball Evolution.