Dracula 2000 (2000)


Dracula 2000 (2000) film online subtitrat

Regia: Patrick Lussier
Actori: Shane West, Gerard Butler, Nathan Fillion, Christopher Plummer, Danny Masterson
Anul: 2000
Gen: Groaza, Thriller
Durata: 99 minute
IMDB: 4.9

Matthew Van Helsing (Christopher Plummer), presupusa descendent al faimosului secolul 19 medic olandez, Abraham Van Helsing, detine un magazin de antichități din Londra în 2000. Într-o noapte cu Van Helsing la etaj, secretara sa, Solina (Jennifer Esposito), permite un grup de hoți (Danny Masterson, Lochlyn Munro, Sean Patrick Thomas), condus de prietenul ei, Marcus (Omar Epps), în Dracula 2000. Hoții infiltra în subteran bolta înaltă securitate a magazinului și de a găsi un sicriu de argint sigilat protejat de un sistem de apărare de moarte. În funcție de nivelul de securitate din jurul sicriului, Solina și Marcus decide ca conținutul sicriul trebuie să fie valoroase, astfel încât acestea să scape cu ea și să fugă la New Orleans, Louisiana. Când Van Helsing descoperă că sicriul a fost furat, el placi un avion spre America, spune ucenicul lui, Simon Sheppard (Jonny Lee Miller), să rămână în Londra. Simon nu urmează ordinele mentorul său și călătoriile la Louisiana, de asemenea in Dracula 2000.

La bordul avionului Dracula 2000, unul dintre hoți reușește să deschidă sicriul, dezvăluind corpul latente Contelui Dracula (Gerard Butler). Dracula trezește și atacă hoții, determinând avionul sa se prabuseasca în mlaștini Louisiana. Dracula supraviețuiește accident și călătorește la New Orleans, unde studentii Maria Heller (Justine Waddell) și Lucy Westerman (Colleen Fitzpatrick) trăiesc. Maria este înstrăinat de familia ei și a fost recent afectat de vise de un om ciudat, terifiant.

Van Helsing și Simon ajunge în New Orleans și să distrugă vampirii nou transformat ramase în urma lui Dracula. După bătălie, Van Helsing dezvăluie Simon că el este, de fapt, original Abraham Van Helsing, care a învins Dracula în 1897. Pentru că nu a putut să distrugă Dracula permanent, Van Helsing ascuns trupul lui Dracula și a prelungit viața sa cu injectii regulate de sânge lui Dracula până într-o zi, el ar putea descoperi o modalitate de a ucide Dracula pentru totdeauna. Simon este intrigat de ura lui Dracula a tuturor lucrurilor creștine și se întreabă de ce Dracula este, de asemenea deosebit de vulnerabile la argint.