Downfall (2004)

Downfall (2004) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Ultimele zile ale lui Hitler
Titlu original: Der Untergang
Regia: Oliver Hirschbiegel
Actori: Bruno Ganz, Alexandra Maria Lara, Justus von Dohnányi, Rolf Kanies, Juliane Köhler, Corinna Harfouch
Anul: 2004
Gen: Biografie, Drama, Razboi
Durata: 156 minute
IMDB: 8.3

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Intrarea noastră în această lume sigilat este Traudl Junge (Alexandra Maria Lara), angajat de Hitler ca un secretar în 1942 și martor ocular la degradare lui Hitler în corp și minte. Ea a scris un memoriu despre experiențele ei, care este una din sursele de acest film, și “Blind spot” (2002) a fost un documentar despre amintirile ei. Într-un clip de la sfârșitul “Downfall”, filmat cu puțin timp înainte de moartea ei in filmul Downfall, ea spune ca se simte acum ea ar fi trebuit să știe mai mult decât a făcut despre crimele naziștilor. Dar, ca mulți secretari din întreaga lume, ea a fost uimit de puterea angajatorului ei și care nu sunt incluse în bucla de informații. Cu toate acestea, ea ar putea vedea, după cum cineva ar putea vedea, că Hitler a fost un nebun. Uneori fel, uneori atent, uneori tipand în accese de furie, dar cu siguranță despart de realitate.

Împotriva faptelor generale ale magnetismul său personal și loialitatea oarbă a locotenenții săi, filmul observă modul de funcționare a lumii în buncăr din Downfall. Toată puterea a curs din Hitler. El a fost rău, nebun, bolnav, dar mult timp după războiul lui Hitler a fost pierdut el a continuat să-l ducă în fantezie. Pounding pe hărți, țipând ultimatumuri, el sa mutat trupele care nu mai existau, a emis ordine comandanților care au fost morți, numărate pentru salvarea de la armate imaginare.

Că el a fost dezechilibrat nu a afectat prea deciziile acoliții ca Joseph și Magda Goebbels, care a decis să rămână cu el, și se sinucidă în care ar avea. “Eu nu doresc să trăiască într-o lume fără național-socialismul”, spune doamna Goebbels, și ea nu vrea cu șase copii să trăiască într-o singură, fie Downfall. Într-o scenă tristă, dezgustat, ea le dă tuturor o poțiune de dormit și apoi, unul câte unul, introduce o capsulă de cianură în gura lor și forțează fălcile lor, închis cu o criza moale, dar în minus. Cea mai veche fiica ei, Helga, simte ceva este în neregulă; simțurile, eventual, ea este ucisă. Apoi, Magda se așează la un joc de Solitaire înainte ca ea și Joseph se sinucid. (Downfall)

Hitler este jucat de Bruno Ganz, sufletul blând de “Wings of Desire”, idealistul romantica sau obosit cu ochii triști dintre numeroși peste 30 de ani. Aici nu l-au recunoscut de la început, cocoșat, încrețit, mâna stângă accidentat fâlfâind în spatele lui înapoi ca o pasăre prins. În cazul în care nu au fost pentru 1942 scenele în care el angajeaza Frau Junge ca un secretar, nu ne-ar putea să-l imagina în picioare. El folosește mâinile ca gheare care se târăsc peste hărți câmpul de luptă, în timp ce asigură generalii săi că acest lucru sau acel eveniment imposibil îi va salva. Și dacă nu, de asemenea: “. Dacă războiul este pierdut, este lipsit de importanță dacă poporul german supraviețui voi vărsa o lacrimă pentru ei.” Acesta a fost războiul său, și au avut l-au coborât, el țipă: trădat, mințit, transformat trădător in filme online Downfall.

Frau Junge și alți doi secretari supraetajate într-o cameră mică de beton, și se strecoare departe la fumul de țigări, pe care Hitler nu poate respecta. Acționând ca o gazda la ceas moarte, amanta lui Eva Braun (Juliane Kohler) prezidează mese stabilite cu China fin și de cristal. Pare greu să se angajeze pe Hitler cu excepția ca un companion socială. Deși am auzit dente și ravings sale despre evrei, ruși, propriile sale generalii trădătoare si iluzii sale paranoide, Braun este, de fapt capabil să aibă încredere să Junge, spre sfârșitul Downfall. “Numai el vorbește despre câini și mâncăruri vegetariene Nu vrea ‘ vreau ca cineva să vadă în interiorul profund al lui. ” Văzând în el nu este truc la toate: El este jupuit goale de propria sa furie.