Dough (2015)


Dough (2015) Film Online Subtitrat


Regia: John Goldschmidt
Actori: Jonathan Pryce, Jerome Holder, Phil Davis
An: 2015
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 6.2


Se lucreaza la subtitrare!

<9oe1lCI4N9o/dgh16" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Dough

In filmul Dough, un brutar evreiesc se luptă să păstreze afacerea lui pe linia de plutire, până când tânărul său ucenic musulman adauga canabis în aluat și aduce vanzarile in top.


Trailer Dough


Review Dough

De la sfarsitul anilor 1950 pana la inceputul anilor 1970, britanic de film a fost în zilele sale de glorie. Cu contribuția regizori talentați. Cum ar fi Tony Richardson (Privește înapoi cu mânie, un gust de miere, Singurătatea un Long Distance Runner). Karel Reisz (Sâmbătă noapte și duminică dimineața, Morgan !, Noaptea trebuie să scadă) și Lindsay Anderson (Dacă …., o, noroc Man, The Sporting Life), peisajul filmului englezesc a fost de cotitură departe de general binecrescut tariful camerei de desen a lui Noel Coward și la începutul lui David Lean la un look curajos la clasa muncitoare și eroziunea al doilea război post-World of sistemul de caste.

Aluat este copilul vitreg al acestui gen, deși fără un piccolo pe coloana sonora si cu un medicament prin-line, care a fost rar explorat în această perioadă. Ai putea argumenta că, tematic, filmul oglinzi cu mai multe proiecte recente, cum ar fi timpurie Stephen Frears (Sammy și Rosie Get Laid, My Beautiful Laundrette) sau Mike Leigh (Viața este dulce), dar există o tristețe și o dulceață aici, care face legătura între mai multe la epoca anterioară de … dankness vieților acestor personaje ar putea fi scoasă chiar dintr-un scenariu Shelagh Delaney.

Jonathan Pryce este Nat Dayan, titularul unei brutării evreiești, care a fost în familia sa de peste o sută de ani. Dar, Dayan este în curs de îmbătrânire; fiul său a devenit un avocat de mare succes și nu are nici un interes în magazin. (La fel ca lumea are nevoie de un alt avocat evreu?).