Double Indemnity (1944)

Double Indemnity (1944) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Asigurare de moarte
Regia: Billy Wilder
Actori: Barbara Stanwyck, Fred MacMurray, Edward G. Robinson, Fortunio Bonanova, Tom Powers
Anul: 1944
Gen: Drama, Crima
Durata: 107 minute
IMDB: 8.4

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Walter (Fred MacMurray) este Walter Neff ( “doua f’s – ca în Philadelphia”).. E un agent de asigurări, de succes, dar plictisit Femeia este Phyllis Dietrichson (Barbara Stanwyck), o blondă leneș care a întâlnit soțul curent de îngrijire medicală său soția -. la moarte, în conformitate cu fiica ei vitregă Neff plătește un apel la o zi la reînnoiască asigurare auto soțului ei nu e acasă, dar ea este, înfășurat într-un prosop și în picioare în partea de sus a unei scări “am vrut să.. a se vedea-o din nou “, Neff ne spune. “Close, și fără ca scara prost între noi.”

Povestea Double Indemnity a fost scrisă în 1930 de către James M. Cain, autorul fiert tare ofthe Poștașul sună întotdeauna de Twice.A scenariu dat în jurul valorii de la Hollywood, dar Oficiul Hays se nixed pentru “întărire atitudini audiență față de crima.” Prin 1944, a crezut Wilder el ar putea filma Double Indemnity. Cain nu a fost disponibil, așa că a angajat Raymond Chandler pentru a face scenariul. Chandler, a cărui novelThe Big SleepWilder iubit, se întoarse în sus beat, a fumat o conductă mirositor, nu știa nimic despre construcție scenariu, dar ar putea pune un spin urât pe dialog.

Împreună au eliminat complicate sfârșitul jocului lui Cain și adâncit relația dintre Neff și Keyes (Edward G. Robinson), managerul pretenții de la compania de asigurare. -Au spus filmul in flashback, relatat de Neff, care ajunge la biroul său noaptea târziu, picură sânge și recită într-un dictafon. Vocii-over funcționat atât de bine încât Wilder a folosit din nou în “Sunset Boulevard” (1950), care a fost relatat de către un personaj care este deja mort pentru prima dată când vorbește Nici o problemă,. “Double Indemnity” inițial sa încheiat cu Neff în THE cameră de gazare, dar că scena a fost tăiat din cauza unei mai devreme cu un dovedit a fi modul perfect de a închide filmului Double Indemnity.

Pentru a descrie povestea Double Indemnity este să rateze nuanțele care îl fac tantalising. Phyllis vrea Walter să vândă soțul ei o politică de $ 50.000 Double Indemnity, iar apoi aranja soțului moarte “accidentală”. Walter este dispus, aparent pentru că a căzut sub vraja ei sexuală. Ei efectua o substituție inteligent. Soțul, în cârje, cu o rupt picior, este sufocat de moarte înainte de un tren. Luând în locul lui, Neff devine pe tren și sare de pe. Ei lasă corpul soțului pe șine. Perfect. Dar, mai târziu în acea noapte, merge la farmacie pentru a stabili un alibi, Neff amintește, “n-am putut auzi propriile pași. Acesta a fost plimbarea unui om mort. ”

O crimă inteligent in filme online Double Indemnity. Dar de ce au făcut-o? Phyllis a fost plictisit și soțul ei și-a pierdut o mulțime de bani în afaceri cu petrol, astfel încât ea a avut un motiv. Dar e ca și cum ideea de omor materializat doar pentru că Neff a făcut – chiar acolo în camera ei de zi, vorbind despre asigurare. La a treia întâlnire, după o mulțime de joc de cuvinte agresive, sunt de acord să ucidă soțul și să colecteze banii. Cred că face, de asemenea dragoste; în 1944 filme pe care nu pot fi sigur, dar dacă o fac, e doar o singură dată.