Double Daddy (2015)

Double Daddy (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Lee Friedlander
Scenariu: Alan Donahue, Barbara Kymlicka
Actori: Mollee Gray, Brittany Curran, Cameron Palatas
Anul: 2015
Gen: Thriller
IMDB: 6.5

Folositi butonul CC a playerului pentru subtitrare

Am fost foarte entuziasmat sa ma uit noaptea trecută nou film Double Daddy. Acesta a fost de aproximativ un adolescent care primește două fete gravide. Apoi fetele se bat pe marginea unei stanci. O mulțime de alte lucruri se întâmplă în între, dar asta e ceea ce am văzut în promo, și este într-adevăr tot ce am nevoie. Filmul actual nu a fost la fel de mult de o revoltă râs așa cum am fost în speranța, dar am fost mai mult preocupat de cât de puțin pe durata de viață pare să știe despre sarcina.

M-am dus mai departe și a ignorat “Inspirat de evenimente adevărate” filmul Double Daddy, de la început, pentru că se traduce la “ceva cam de genul asta, probabil, sa întâmplat ceva timp, minus toate lucrurile cu totul exagerată.” Filmul începe cu tatăl titular Connor (Cameron Palatas ) gazduieste o petrecere nebună la fantezie bogata casa lui persoană în timp ce părinții lui sunt departe. El primește un telefon de la prietena lui, care a fost departe de vara (amintiți-vă acest lucru) și va fi acasă la sfârșitul lunii (amintiți-vă acest lucru) chiar înainte de a începe școala (amintiți-vă acest lucru).

In Double Daddy, Connor se execută într-un nou fata Heather (Brittany Curran), în garajul părinților săi. La fel ca toti copiii noi în toate filmele viață, ea este înnebunit de bucurie. Connor este foarte, foarte beat, și Heather profita de el în Mercedes tatălui său. Am văzut anterior ei în căutarea prin casa lui și admirând bijuterii mamei sale. În mod evident ea a ales foarte atent tatăl ei copil. Cum era atât de sigur că va rămâne însărcinată de la prima încercare este dincolo de mine, dar acesta este un film așa că se întâmplă în mod evident.

Tăiat la prima zi de școală, cu Connor și prietena lui Amanda (Mollee Gray) fiind lovey-dovey la dulapul lui. Aceasta este prima zi de școală, amintiți-vă, ceea ce înseamnă că în cazul în care le-am văzut unul pe altul, la toate de la Amanda a fost departe in Double Daddy, nu a fost mult timp în urmă. Deci, dacă le-am avut de când sex sa întors (care nu filmul face clar), a fost foarte, foarte recent.

Deci, atunci de ce Amanda spune prietenul ei în aceeași zi că e mai mult de o săptămână întârziere, cu perioada de ea? Evident, ea nu a ramane insarcinata inainte de vara, pentru că ea ar fi fost deja târziu cel puțin o dată, probabil de mai multe ori, de atunci. Dar dacă ea a rămas însărcinată după ce sa întors, a existat într-adevăr suficient timp existat de atunci pentru ea să fie deja într-o săptămână târziu? Această cronologie Double Daddy are nici un sens, dar, desigur, filmul nu clarifică atunci când acest copil de luare întâmplă, și, de asemenea, nu se întrebe dacă Connor este tatăl. Bineînțeles că e tatăl, sunt în luuurve.

Între timp, Heather confirmă că e însărcinată și împărtășește o selfie de test de sarcină. Descoperim că e jalnic (deși nu suficient de buna ca ea nu are un telefon frumos si un buget impresionant dermatograf) și tatăl ei este un ticălos. Mama ei a plecat și nu a fost auzit de la un an. Deci in filmul Double Daddy, în mod evident, doar cale de ieșire este de Heather de a rămâne gravidă cu copilul un tip bogat. Copii aceste zile au idei mai creative, nu-i așa?

Desigur, ea nu se aștepta prietena tip bogat de a rămâne gravidă, de asemenea. Părinții Amanda sunt de sustinere a ei, pentru că se pare că sora ei a fost rezultatul sarcini la adolescente, astfel încât să poată raporta. Părinții Connor sunt mai puțin accepta, dar pentru a fi corect situația lor este un pic mai complicat, deoarece fiul lor a primit două fete gravide și unul dintre ele este un miner de aur nebun. Ei obligarea Heather pentru a lua un test de paternitate și sunt dezamăgiți să descopere că acesta este, de fapt, copilul lui Connor. Acestea ar trebui să fie, probabil, testarea copilului Amandei în schimb, că se întreabă nimeni modul în care această sarcină, eventual, a apărut în intervalul de timp ea susținând in filme online Double Daddy?