Dostana (2008)

Dostana (2008) Film Online Subtitrat


Regia: Tarun Mansukhani
Actori: Abhishek Bachchan, John Abraham, Priyanka Chopra
An: 2008
Gen: Comedie, Drama, Indiene, Romantice
IMDB: 6.5


Dostana Partea 1:

Dostana Partea 2:


Sinopsis Dostana

Pentru a se asigura ca raman in posesia unui superb apartament din Miami, doi buni prieteni heterosexuali se hotarasc sa afiseze intre ei o relatie gay. Totul merge ca uns pana cand amandoi barbatii se indragostesc de frumoasa lor vecina, Neha.

Bun venit încă o dată în lumea mai mare decât viața de cinema hindi. Un cântec oferă o Scorcher de un început la film cu această celebritate de sex feminin. Care este foarte popular în Marea Britanie (citește Big Brother) dans, “viguros” și de ridicare perdelele în această lume numită Dostana. Aici avem un cod local străine zdrobitor în Miami, în cazul în care puii călători în jurul în bikini ca și în cazul în care este de-a doua piele. Si baieti lor cu organismele cizelat si profesiile insolite primi în pat doar pentru a se găsi cu unele domniță necunoscute.

Este o lume în care o fată sfârâit în mijlocul ei, 20 de ani, care, în ciuda a face bine în cariera ei. Este în căutarea pentru chiriași să împartă casa ei și de a câștiga niște venituri suplimentare. Introduceți chiriașilor wannabe (Odată cu recesiunea economică actuală nu este o idee rea!). Cei doi eroi care arata ca ei au îngropat animozitatea “mosor” a trecutului (citește Dhoom)! Ce urmează? Da, aici este presupusa poftă de mâncare ca acesti baieti fals orientarea lor sexuală, deoarece valorile indiene noastre ‘Desi Girl nu va permite două zgârcit drept în ea Miami condo. Să ne prefacem în acest moment nu știm cine Chuck & Larry sunt / au fost! Ce funcționează pentru acest film și ce nu?