Don’t Worry He Won’t Get Far on Foot (2018)

Bazat pe o poveste reala, Don’t Worry He Won’t Get Far on Foot online subtitrat spune povestea lui John Callahan. Care a paralizat la 21 de ani, in urma unui accident auto, si care a inceput sa deseneze in scop terapeutic.

Gus Van Sant si Joaquin Phoenix si-au reunit fortele pentru prima data dupa 23 de ani in Don’t Worry He Won’t Get Far on Foot online subtitrat. Filmul se bazeaza pe memoriile autorului de benzi desenate John Callahan. Sin alte roluri au fost distribuiti Jonah Hill, Rooney Mara si Jack Black. Phoenix si regizorul au lucrat ultima data impreuna in 1995 la „To Die For”, pelicula ce i-a oferit actorului unul din rolurile sale ce l-au adus in atentia reflectoarelor.

Don’t Worry He Won’t Get Far on Foot online subtitrat il urmareste pe Callahan dupa ce un accident de masina l-a lasat paralizat la varsta de 21 de ani. Incepe sa foloseasca desenul ca o forma de terapie; creand benzi desenate care starnesc tot soiul de controverse in orasul sau natal Portland din Oregon. In viata reala, desenele lui Callahan au ajuns in The New Yorker, Penthouse si Playboy. Cartea a fost publicata in 1989, iar Robin Williams dadea tarcoale rolului in primele stadii de dezvoltare a acestei adaptari la Hollywood.


Regia: Gus Van Sant
Actori: Joaquin Phoenix, Jonah Hill, Rooney Mara, Jack Black, Udo Kier
An: 2018
Gen: Biografie, Comedie, Drama
IMDB: 7.0


Don’t Worry He Won’t Get Far on Foot (2018) Online Subtitrat