Don’t Hang Up (2016)

Don’t Hang Up (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Damien Macé, Alexis Wajsbrot
Actori: Sienna Guillory, Gregg Sulkin, Garrett Clayton
An: 2016
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Don’t Hang Up

Un grup de adolescenti rebeli cu mult prea mult timp liber la dispozitie, Brady, Sam si Mosley are obiceiul de a se distra facand farse la telefon. Cu toate acestea, diversiunile create la telefon sunt intensificate de natura extrema a farselor, de umilintele la care isi supun victimele. Primesc o multime de incurajari in momentul in care posteaza pe retelele sociale clipuri video cu farsele realizate. Insa, deoarece au incercat sa ii faca o farsa personaei nepotrivite, cei trei risca sa aiba parte de propria farsa.

În cazul în care sunteți un student de film știi că “inversare”, de obicei. Vine în actul final, și există un motiv pentru asta. Până în acel moment, privitorul este pe deplin angajată, endorfinele sunt de pompare, acțiunea curge, și există necesitatea de a lua lucrurile la un alt nivel.

Ceea ce se întâmplă aici – și să dea credit în cazul în care de credit se datorează – este că inversarea are loc pe partea de sus, două pranksters obține tabele avansat, și totul se întâmplă în primele 10 minute.

Aceasta este inteligent și este un început extraordinar. Dar creează probleme. Dacă ați aduce inversarea prea devreme, exista riscul de a deveni dependent de ea de a conduce filmul, în loc să se bazeze pe elementele de bază. Cum ar fi de dialog, caracterizari, empatie, conexiune la vizualizator.