Donovan Reid (2019)

Un tânăr din filmul Donovan Reid (2019) online subtitrat se prezintă drept un copil dispărut de mult timp, dar, pe măsură ce se ridică îndoieli cu privire la identitatea sa, el trebuie să descopere secretul cel mai întunecat al celei mai noi familii, înainte ca el să fie dezvăluit mai întâi.

Donovan Reid (2019) Online


Regia: Austin Smagalski
Actori: Weston Lee Ball, Mike Schaeffer, Anthony Martinez
An: 2019
Gen: Mister
IMDB: 5.1


Donovan Reid (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Donovan Reid (2019)

Donovan Reid a dispărut fără urmă de la o comunitate mică de pe litoral acum zece ani, iar detectivul Schleicher (Mike Schaeffer) a fost implicat de atunci. Când un tânăr (Weston Lee Ball), care se identifică ca Donovan, se îndoiește. Împreună cu scepticismul său este mama lui Donovan Linda (Lydia Revelos), dar tatăl său Hank (Anthony Martinez) este sigur că fiul său sa întors acasă.

Pe măsură ce Donovan se reîntoarce într-o viață de familie, noi ne întoarcem la scenele dintre el și o femeie mai în vârstă (Kimberly Kalember), a cărei relație cu Donovan nu este clară, cu toate că ea limitează cu siguranță interacțiunile cu ceilalți. Cine este ea? Mai important, cine este el?

Fără îndoială, inspirat de documentarul The Imposter din 2012, care a acoperit cazul fascinant al unui artist francez de încredere, care a făcut cu succes un băiat din Texas lipsit și care a păcălit un număr semnificativ de oameni înainte de a fi expuși, Smagalski adaugă mai multe straturi de mister la un standard ” persoane “.

“Răsucirile” din film, care, după o inspecție strictă, adesea provoacă credulitate, reușesc să păstreze publicul investit în poveste.

Smagalski face o treabă foarte bună în crearea unei atmosfere de incertitudine și tensiune. Filmul este bine împușcat de către cinematograful Christine Adams și un mare ajutor îi revine compozitorului Jared Newman pentru scorul său evocator.

Scenariul Donovan Reid este o problemă, totuși, după cum arată cele mai bune momente ale filmului fiind cea mai slabă și performanțele sale cele mai bune fiind date de actorii cu cel mai mic dialog.

Weston Lee Ball are o prezență clară a ecranului, iar performanța sa fizică este crucială pentru credibilitatea personajului. Dimpotrivă, Anthony Martinez este împovărat de un dialog cu adevărat ciudat și există o scenă deosebit de scripted și difuzată “beat”.

Lydia Revelos este un alt interpret care, prin limbajul corpului și / sau o privire, comunică mai mult decât scenariul. Schaeffer este solid în rolul său limitat de polițist, iar Kalember este în mod corespunzător indiscipabil ca “gardian” al lui Donovan Reid. Jazmine Pierce are câteva momente frumoase ca prieten / reporter de familie.