Donnybrook (2018)

In filmul Donnybrook online subtitrat trei suflete disperate sunt nevoite să lupte într-o lume a violenței. Earl este un fost pușcaș marin, un tată determinat să îi ofere familiei sale o viață mai bună, indiferent de costuri. Angus este un dealer de droguri violent și periculos care lasă în urma sa doar cadavre și durere. Delia este o femeie hăituită care ar face orice să scape de o lume a violenței în care singură a intrat, dar pe care nu o mai poate suporta. Toate drumurile duc la Donnybrook, o lume în care ucizi sau ești ucis.

Donnybrook (2018) Online


Regia: Tim Sutton
Actori: Michael Agee, Adam Bartley, Jamie Bell
An: 2018
Gen: Drama
IMDB: 5.8


Donnybrook (2018) Online Subtitrat


Trailer Donnybrook (2018)


Review Donnybrook (2018)

O expediere sălbatică din inima lui tweaker, Donnybrook, scriitor-regizorul Tim Sutton, unește mai multe fire de deznădejde nou-mileniu în ceva care aproape apropie măreția în prima jumătate a anului.

Călătoria filmului către o apocalipsă miniaturală a Midwestern-ului începe în mod corespunzător pe o barcă, cu un bărbat liniștit (Jamie Bell) și o femeie (Margaret Qualley) care se îndreaptă spre inima lor de întuneric: un legendar luptă royale numit Donnybrook, al cărui premiu pentru supraviețuire este de 100.000 $. Următoarea oră este o retrospectivă a brutalității și a speranței de a stabili ceea ce a dus la această stare de lucruri.

Omul este Jarhead Earl, un veteran de război care încearcă să scape de demoni într-un mic oraș din Indiana încercând în același timp să-i dea familiei, doi copii plini de bucurie și adorabil și o soție luptând împotriva unei lupte pierdute împotriva dependenței, o șansă la o viață mai bună.

Femeia este Delia, care este văzută în flashback-ul filmului ca sora bântuită, cu ochii înfometați de un drogat local, Chainsaw Angus (Frank Grillo). “Încă te scutură de la uciderea copiilor musulmani?” Delia îi întreabă pe Earl cu o încurcătură sadică chiar înainte de a descoperi Chainsaw încercând să-i vândă soției, plecând de la lanțul evenimentelor care îl așează pe Delia și pe Earl pe barcă, .

Donybrook este cel mai puternic ca narațiune de chase, iar Earl și fiul său încearcă să ajungă la Donnybook și la 100.000 de dolari, păstrând în același timp Chainsaw și Delia, fiecare urmărind fanteziile lor de răzbunare sau răscumpărare, și Donnie (James Badge Dale ), un detectiv beat, care îi urmărește pe toți în filmul o concesie de umor negru. Dar Donnybrookeste departe de o călătorie plină de emoție.

Sutton, care a adaptat scenariul romanului cu același nume al lui Frank Bill, ia o abordare lugubră a acestui pasaj ambulant, violent, printr-un peisaj de câmpuri de iarnă, orașe industriale moarte, laboratoare de metode și baruri înfricoșătoare. Starea de spirit este grandioasă și gotică, este trântită cu muzica de operă pe coloana sonoră și este însoțită de depravare care, ocazional, sfârșește în exces – în special din natura erotizată, din păcate, a fetițelor traumatizate ale Deliei și a istoriei incestului.