Domnul şi doamna Smith – Mr. & Mrs. Smith (2005)

Domnul şi doamna Smith – Mr. & Mrs. Smith (2005) film online subtitrat

Regia: Doug Liman
Actori: Brad Pitt, Angelina Jolie, Adam Brody, Theresa Barrera, Melanie Tolbert, Keith David
Anul: 2005
Gen: Actiune, Comedie, Crima
Durata: 120 minute
IMDB: 6.4/10 din 187817 voturi

Există un fel de film care constă în vizionarea doi oameni impreuna pe ecran. Terenul este imaterial. Ceea ce contează este “chimie”, un termen care odată menționate la o știință, dar acum se referă la căldura simțim, sau că am sens, între două vedete de cinema. Brad Pitt și Angelina Jolie avea, sau cred ca au, în “Domnul şi doamna Smith”, și pentru că ei fac, filmul funcționează. În cazul în care nu au, nu ar fi nimic de a lucra cu. Scenariul este un dispozitiv de a revigora căsătoria lor prin plasarea lor în pericol de moarte, în timp ce în același timp, oferind o scuză pentru dueluri elaborate și scene Chase. Am învățat de la Variety că a fost scris de Simon Kinberg ca teza sa de masterat la Columbia. Dacă ar fi fost studiat chimia în loc de cinema, el ar putea fi aruncate în aer laborator, dar nu ar fi fost plictisitor.

Pitt și joacă Jolie John și Jane Smith, aproape sigur nu numele lor reale, care sa întâlnit în Bogota în urmă “cinci sau șase” ani, sa căsătorit și sa stabilit până la un stil de viață confortabil tramvai în timp ce nu dezvăluie reciproc că ambele sunt asasini calificare . John păstrează arme și banii într-o groapă sub șopron instrument. Jane pastreaza cuțite ei și alte arme în tăvi care aluneca de sub cuptor in Domnul şi doamna Smith.

Ca se deschide filmul Domnul şi doamna Smith, sunt în consiliere căsătorie; scanteia a ieșit din relația lor. Într-o zi obișnuită, au pornit separat de muncă: El a ucide trei sau patru tipi, ea sa pozeze ca o dominatoare în timp ce se rupă gâtul cuiva. Îți poți imagina Rock Hudson si Doris Day în această poveste? Gable și Lombard și Hepburn și Tracy au fost, de asemenea, invocat, dar având în vedere violența în viața lor, turnare recomand este The Rock si Vin Diesel. În scena de deschidere, ar putea lupta pe care trebuie să joace doamna Smith.