Domnul Nimeni – Mr. Nobody (2009)

Domnul Nimeni – Mr. Nobody (2009) Film Online Subtitrat


Regia: Jaco Van Dormael
Actori: Jared Leto, Sarah Polley, Diane Kruger
Anul: 2009
Gen: Drama, Fantezie, Romantice
Durata: 141 minute
IMDB: 7.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Domnul Nimeni – Mr. Nobody

Un băiat stă pe peronul unei gări. Trenul va pleca în curând. Să plece cu mama lui sau să rămână cu tatăl? Nenumărate posibile vieți depind de decizia lui. Atâta timp cât nu ia niciuna, orice este posibil. Fiecare viață merită să fie trăită.

Cat de des consider un film de 10?Nu prea des,insa nu cred ca am mai vazut asa filme pana acum. Meditam impreuna cu sora mea daca exista oare filme in care nu poti stii cu certitudine care este subiectul pana la final. Exista Abre Loz Ojos, insa acesta este mult superior, fiindca fructifica o idee ce cu totii o avem adesea:incotro ne ghideaza o alegere sau alta?Ce se intampla daca alegem asa sau altfel si,mai ales, ce s-ar intampla daca am putea evita sau schimba o alegere deja facuta. Exista mai sus un spoiler insa nici daca se decide cineva sa povesteasca acest film , tot nu va cuprinde dimensiunea de trairi aferente. Un film ce necesita atentie,cu certitudine nu unul din acele filme ce le poti vedea simultan cu o alta activitate si totusi, in ciuda complexitatii si dificultatii in intelegere , nu plictiseste nici macar o secunda.

Sa nu uitam totusi de protagonisti. Se vorbeste atat de mult de Jared Leto, ca asa si pe dincolo. Si ce daca daca refuza sa alaega intre muzica si film Si ce daca nu isi vinde sufletul Hollywoodului in favoarea unui brat de Oscaruri ? Daca nu il apreciezi pentru felul cum joaca,macar pentru curajul de a alege un astfel de rol ce indeamna si fiinte frivole, ce doreau sa il “vada” intr-un film, sa urmareasca asa capodopere.


Trailer Domnul Nimeni – Mr. Nobody