Domnul Destin – Mr Destiny (1990)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Domnul Destin – Mr Destiny (1990) Film Online Subtitrat


Regia: James Orr
Actori: Jim Belushi, Linda Hamilton, Michael Caine
An: 1990
Gen: Comedie, Fantezie, Romantice
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Domnul Destin – Mr Destiny (1990)

Larry (James Belushi) stie fara indoiala care e cauza esecului sau in viata: un meci de baseball pierdut cu ani in urma, cand era elev de liceu. O singura lovitura gresita si o minge in out i-au pecetluit viata lui Larry, care acum lucreaza pentru o firma de echipamente sportive. Daca ar fi reusit sa inscrie, viata lui ar fi aratat fara indoiala altfel.

Larry isi aduce iar aminte de fatidicul sau esec in ziua in care implineste 35 de ani. Nimeni nu pare sa se sinchiseasca de aniversarea lui. Sotia lui, Ellen (Linda Hamilton) pare absorbita de munca si intruniri sindicale, iar prietenii nu dau nici un semn ca si-ar aduce aminte de el. Frustrat si jignit de nepasarea generala fata de el, Larry din filmul Domnul Destin – Mr Destiny, simte nevoia de putina atentie si, intr-o sedinta, pune pe tapet un scandal pe care seful lui il musamalizase.

Ca urmare este concediat, dar acum are macar un motiv sa bea; asa ca se opreste in primul bar care ii iese in cale. Acolo isi descarca sufletul unui barman care de fapt este Domnul Destin (Michael Caine) si care; dupa ce il asculta cu atentie; ii toarna in pahar o potiune; trimitandu-l pe Larry in viitorul dupa care tanjea atata.

Larry din Domnul Destin – Mr Destiny, are astfel ocazia sa guste din viata plina de succes adusa de lovitura reusita. E bogat; are ditamai vila si cateva masini in garaj; dar e insurat cu Cindy Jo (Rene Russo); fata patronului sau. In plus; are o amanta (Courtney Cox) si cel mai mare birou din firma. Nimeni nu pare insa sa-l simpatizeze in mod special; dimpotriva e antipatizat de toata lumea pentru aroganta lui.

PortalulTauTV.com
Domnul Destin - Mr Destiny (1990) Online Subtitrat in Romana

Mr Destiny (1990)

Editor's Rating:
4