Domino (2019)

In filmul Domino (2019) online subtitrat, un ofițer de poliție din Copenhaga caută dreptate pentru asasinarea partenerului său de către un om misterios. Într-o lume înspăimântată de teroare și suspiciune, ofițerul de poliție din Copenhaga, Christian (Nikolaj Coster-Waldau), caută dreptate pentru uciderea partenerului său de către un membru ISIS numit Imran.

În Copenhaga, polițiștii Christian (Nikolaj Coster-Waldau) și Lars (Soren Malling) sunt parteneri de lungă durată, conectați emoțional și profesional. Apelati la locul crimei într-o seară târziu, Christian și-a uitat arma, solicitând curând o armă de foc de la Lars după ce l-au arestat pe Erza (Eriq Ebouaney), care este acoperit de sânge. Când Ezra reușește să se elibereze, îi taie gâtul lui Lars și scăpă, lăsându-l pe Christian să se ocupe de urmări. Cu Lars în spital, Christian este gata să se răzbune, încercând să afle mai multe despre Ezra, care a fost luat de CIA, cu agentul Martin (Guy Pearce).

Domino (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Brian De Palma
Actori: Nikolaj Coster-Waldau, Carice van Houten, Guy Pearce
An: 2019
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 4.4


Domino (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Domino (2019)

În Domino (2019), ofițerul danez de poliție, Christian (Nikolaj Coster-Waldau), este distras de iubitul său pe drumul de plecare și uită armă lui. Îl întâlnește pe partenerul său, Lars (Soren Malling), și primesc un apel. Christian descoperă un cadavru plin de sânge și îl iau pe suspectul libian, Imran (Eriq Ebouaney), care are sânge pe pantofii lui. Christian împrumută armă lui Lars pentru a investiga mai departe – și, în absența lui, Imran scapă și îl ucide pe Lars.

În timpul urmăririi, Imran este luat de bărbați misterioși în negru. Christian este suspendat, dar încă mai caută răzbunare cu ajutorul colegului său Alex (Carice van Houten). Între timp, omul de la CIA, Joe Martin (Guy Pearce), a luat familia lui Imran că ostatec pentru a-și folosi conexiunile și a elimina membrii ISIS. În timp ce Christian și Alex se apropie de suspectul lor, se găsesc implicați într-o confruntare înspăimântătoare, deoarece un atentat sinucigaș ISIS se pregătește să elimine un stadion plin de oameni.