Dolls (2019)

Un autor de cărți din filmul Dolls (2019) online subtitrat care se luptă cu copiii și fiica sa adolescentă rebelă se mută într-o casă pe care au moștenit-o și găsesc păpuși misterioase la mansardă. Tatăl și fiica în curând află că păpușile au un trecut sinistru și mortal.

Dolls este un film de groază supranatural din 2019, regizat de actorul Cuyle Carvin, care a debutat în acest film, din scenariile lui Justin Hawkins (Ouija House) și Josh Hawkins. Filmul ii are ca actori pe Thomas Downey, Dee Wallace, Trinity Simpson și Bret Green.

Coproducătorul Jeff Miller (Casa Ouija, Toybox, ClownTown) a lucrat, de asemenea, la poveste. Alți producători sunt Robert Michael Ryan, Josh Hawkins și Ben Demaree (directorul Ouija House, Hansel vs. Gretel).

Dolls (2019) Online


Regia: Cuyle Carvin
Actori: Thomas Downey, Dee Wallace, Trinity Simpson
An: 2019
Gen: Groaza
IMDB: 4.4


Dolls (2019) Online


Trailer


Review Dolls (2019)

Dolls (2019) nu este un remake al filmului lui Stuart Gordon din 1987, cu același nume. Deși a fost dat lui Charles Band dorința de a reporni sau de a continua tot ce a fost implicat vreodată cu un gând inteligibil. În schimb, este vorba despre un film cât mai diferit posibil.

Papusi-2019-review-film film de groază-Treime-Simpson
Robert Holbrook (Thomas Downey) are o problema majora de baut. Asta, plus un divorț prost, îl face să se prăbușească la casa neocupată a mamei sale moarte. Aproape imediat, (încă nu și-a terminat prima băutură), el începe să găsească păpuși ciudate care par să poată ieși din pod și peste tot în casă.

Fiica lui Sammy (Trinity Simpson) are probleme proprii și este în prezent în afara medselor ei. Mama ei Lynn (Elise Muller) pare a fi o astfel de cățea, poate că nu e de mirare că Robert a devenit beat.

Sammy se mută cu tatăl ei și avem aproape o oră de dramă internă, în cea mai mare parte argumentând. Acest lucru este semnalat de păpuși ocazional făcând o apariție sau dispariție. Nu că le vedem că nu fac altceva decât să stea în jur. Genul icon Dee Wallace apare ca Margaret, un vecin care este sigur că păpușii sunt posedați.

Din păcate, niciunul dintre acestea nu este în mod deosebit înfricoșător. Scenariul încearcă să creeze incertitudine cu privire la posibilitatea de a se mișca păpuși sau de a face un conducător instabil. Dar păpușii tind să se miște când doar o persoană este în casă. Deci este destul de evident ce se întâmplă.

Scenariul lui Josh și Justin Hawkins din Dolls (2019) de la o idee a producătorului prolific Jeff Miller (Casa Ouija, Toybox, ClownTown) durează pentru totdeauna.

Când vom vedea în cele din urmă păpuși se mișcă, efectele sunt limitate, dar funcționale. Sunt destul de inteligenți pentru a stabili capcane mortale. Dacă filmul ar fi ajuns la acest punct mai devreme, ar fi fost un film mult mai echilibrat. Regizorul Cuyle Carvin se ocupă de aceste scene mult mai bine decât dramatica primei ore.