Doi vagabonzi și jumătate – Do Aur Do Paanch (1980)

Doi vagabonzi și jumătate – Do Aur Do Paanch (1980) Film Online Subtitrat


Regia: Rakesh Kumar
Actori: Shashi Kapoor, Amitabh Bachchan, Hema Malini
An: 1980
Gen: Actiune, Comedie, Drama, Indiene
IMDB: 7.1


Do Aur Do Paanch Partea 1:

Do Aur Do Paanch Partea 2:


Sinopsis Doi vagabonzi și jumătate – Do Aur Do Paanch

Doi hoti rivali ajung la aceeași școală cu intenția de a-l răpi pe fiul unui om bogat, pentru a cere o răscumpărare uriasa.

Amitabh Bachchan și Shashi Kapoor face cea mai uimitoare pereche pe ecran de eroi de pe ecran indian ever. If au fost cel mai bun caz dramatice în Deewar u trebuie sa ma uit la acest film pentru a vedea timpii lor de benzi desenate și chimie excelent.

Filmul începe cu o bandă desenată care vine alongwith credits. We vin să știe mai târziu că Amitabh și Shashi sunt 2 mici de timp, care hoti sunt enemies. Later sub jurământ, intriga reală a filmului vine in. A milionar (Dr. Shreeram Lagoo ) este un milionar și are un fiu pe care îl iubește Bittu foarte mult. Cu toate acestea un vechi dușman numit unchiul (Kadar Khan, cu ochelari negri și stratul de acoperire) vrea să-l răpească Bittu ca să răzbune unele de vârstă tatăl rivalry. The pune astfel singurul său fiu la o școală internat sub îndrumarea profesorului său în stare Shalu (Hema Malini) și principal (Sajjan).

Acum atât timp mici doresc să aibă hoți sunt o pradă mare de răpire și Bittu în acest efort ambele intră în școala-internat cu Amitabh ca PT instructor și Shashi ca fiica muzicii teacher. The principalului Anju (Parveen Babi) se indragosteste de Amitabh si Shalu se indragosteste de Shashi.What urmeaza este o serie de situații comice în care atât eroii să încerce să păcălească reciproc până când devin prieteni și distruge planul malefic unchiul lui.

Filmul menține un ritm rapid de throghout lungimea sa. Directorul Rakesh Kumar, care a asistat Prakash Mehra a făcut unele hit-uri uriașe când a transformat directorul himself.