Doctor Sleep (2019)

Filmul Doctor Sleep (2019) online subtitrat continuă povestea lui Danny Torrance, la 40 de ani după îngrozitorul lui sejur la Hotelul Overlook în filmul „The Shining”.

Iremediabil traumatizat de experiența trăită în copilărie, Dan Torrance a încercat toată viață să-și găsească pacea. Însă acea pace este spulberată atunci când o întâlnește pe Abra, o adolescentă curajoasă, înzestrată cu aceeași „strălucire” supranaturală ca el. Disperată și speriată, micuța apelează la ajutorul lui Dan pentru a se apăra de nemiloasa Rose The Hat și adepții ei care se hrănesc cu „strălucirea” celor inocenți pentru a-și câștiga nemurirea.

Dan și Abra formează o alianță neobișnuită și pornesc într-o luptă pe viață și pe moarte împotriva lui Rose. Dacă Abra își acceptă puterile și învață să le folosească, Dan este nevoit să își reactiveze uriașele forțe și odată cu ele să înfrunte fantomele trecutului.

Doctor Sleep (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Mike Flanagan
Actori: Rebecca Ferguson, Ewan McGregor, Carel Struycken
An: 2019
Gen: Drama, Fantezie, Groaza
IMDB: 7.5


Doctor Sleep (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Doctor Sleep (2019)

Sequel-ul clasicului The Shining se pregătește să intre în cinematografe, iar criticii străini care au văzut deja filmul dau asigurări că acesta este o continuare cât se poate de reușită a producției originale. Pe agregatorul de film Rotten Tomatoes, deși numărul review-urilor nu este încă foarte mare, pelicula adaptată după romanul cu același nume publicat de Stephen King în 2013 are un scor de 78%.

Părerea generală, și cea evidențiată de site, este că Doctor Sleep nu se încadrează în același ordin al terorii – „nu mai există același claustrofobic și esențial sentiment al terorii care a făcut oamenii de-a lungul timpului să dezvolte o fobie față de cabinele de lift”. S-a mers pe o variantă mai „contemplativă” de sequel, „ce alternează în mod echilibrat temele copleșitoare cu momentele înspăimântătoare”.

Filmul continuă povestea lui Danny Torrance (Ewan McGregor), la 40 de ani după îngrozitorul lui sejur la Hotelul Overlook. După ce a încercat toată viața să își găsească pacea, Torrance se vede nevoit să apeleze din nou la puterile sale și să înfrunte fantomele trecutului. Totul pentru a o apăra pe Abra (Kyliegh Curran), o adolescentă înzestrată cu aceeași „strălucire” supranaturală. Cei doi se aliază împotriva nemiloasei Rose the Hat (Rebecca Ferguson) și a adepților ei, care se hrănesc cu „Strălucirea” celor inocenți pentru a-și câștiga nemurirea.

„Doctor Sleep este susținut de două interpretări fantastice: cea a lui Kyliegh Curran și cea a Rebeccăi Ferguson, cea din urmă fiind absolut terifiantă drept Rose the Hat, posibil cel mai bun rol al ei de până acum. Fanii cărților și ai peliculei originale regizate de Stanley Kubrick vor avea de ce să se bucure”, scrie Scott J. Davis.

Jamie Graham, deși menționează că filmul are și unele minusuri, spune: „într-un an în care au apărut și prestigioasele adaptări Pet Sematary și It Chapter Two, acesta este filmul meu Stephen King preferat”.

Jim Vejvoda, detaliază: „Doctor Sleep este un film foarte bine făcut, un thriller captivant și terifiant în mare parte, ce recrează în mod inteligent momente și decoruri din The Shining. Distribuția este excelentă, în special Kyliegh Curran. Filmul primește clar din partea mea un mare «like»”.

”Mi-a plăcut foarte mult Doctor Sleep. Flanagan este un maestru și printre cei mai buni dintre cei care au adaptat creațiile lui King. Reușește cumva să facă dreptate atât romanului original The Shining, cât și adaptării lui Kubrick. Filmul este înfricoșător, fascinant și emoționant. De văzut cât mai repede”, spune și Drew Taylor.


Online Subtitrat

Filmul Doctor Sleep (2019) online subtitrat continuă povestea lui Danny Torrance, la 40 de ani după îngrozitorul lui sejur la Hotelul Overlook în filmul „The Shining”.

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5