Divort – Divorce (2016)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Serialul Divort – Divorce online subtitrat reprezinta revenirea indragitei Sarah Jessica Parker la HBO cu un nou serial incitant. Creat de Sharon Horgan, “Divort” ne-o prezinta pe Frances (Sarah Jessica Parker), dupa zece ani de casatorie. Mama a doi copii, Frances incepe sa-si reevalueze viata si relatia tensionata cu Robert (Thomas Haden Church).

Frances si Robert sunt casatoriti de 10 ani, insa relatia lor devine, ca multe altele, o obisnuinta care nu mai provoaca niciun fel de incantare, mai ales lui Frances. Ea e cea care initiaza ideea divortului si, dupa ce Robert afla ca sotia lui a avut o aventura cu un profesor, e de acord sa duca despartirea la capat. Impreuna au doi copii adolescenti care par ca nu dau doi bani pe problemele de viata ale parintilor si care iau fiecare decizie a acestora cu aparenta degajare.

Insa, pe masura ce timpul trece, Frances si Robert din Divort – Divorce online subtitrat isi dau seama ca divortul nu e usor, ca sa te separi de un om cu care ai trait mult timp e un proces mai degraba interior decat exterior. Complicatiile nu sunt doar administrative (desi cei doi vor sa treaca prin asta amiabil), ci si de ordin mental si sufletesc (azi sunt impacati cu decizia, maine sunt furiosi unul pe celalalt si se sicaneaza).


Regia: Sharon Horgan
Actori: Sarah Jessica Parker, Thomas Haden Church, Sterling Jerins
An: 2016
Gen: Seriale Online, Comedie, Drama
IMDB: 6.8


Divorce SEZONUL 3 Online Subtitrat:


s03e01

S03E02

S03E03

s03e04

S03E05

S03E06

S03E07


Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=ZVaIZ0cLM_s


Divort - Divorce (2016)
Divort - Divorce (2016) Online Subtitrat in Romana

Serialul Divort - Divorce online subtitrat reprezinta revenirea indragitei Sarah Jessica Parker la HBO cu un nou serial incitant. Creat de Sharon Horgan, "

Notă film - PortalulTauTV.net:
4