Divines (2016)

Divines (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Houda Benyamina
Actori: Oulaya Amamra, Kevin Mishel, Jisca Kalvanda, Déborah Lukumuena
An: 2016
Gen: Crima, Drama
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<8TzBpnREPKc/Divines" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Divines

Acesta este un film foarte care afectează, un tip de film pe care le umple cu un sentiment de oameni reali simt emoțiile reale –nothing este fals, toate personajele și toate nevoile lor sunt la fel de reale și dureros cum devine. Și, la fel ca și în viață, nimic nu se rezolvă într-un final satisfăcător.

Actrita de plumb este o doamnă tânără foarte ambițioasă, Oulaya Amamra, care va face marca ei pe istoria cinematografiei în curând, dar s-ar putea dori să o prindă în stadiul ei devreme pentru a vedea modul în care ea progresează rapid la Meryl Streep (sau cel puțin Jennifer Lawrence) statut. Numele personajului ei este Dounia, iar ea este fiica curvă oraș într-o tabără de romi (țigani).

Cel mai bun prieten al ei, Maimounia, o fată neagră, fiica unui preot musulman. Este la fel de adorabili ca au venit. Cei doi dintre ei conspira pentru a deveni bogat. Chiar dacă acestea atinge scopul, le eludează într-un mod care este complet nedrept, dar realist. Nu există nici o rezoluție simplă, și, prin urmare, filmul este la fel ca viata: este complet și cu totul nedrept.

Cu toate că intriga pare simplu, este extrem de mult mai complexă și un rezumat al acțiunii nu face dreptate la poveste. Dounia are o relație de dragoste-ură cu un dansator de sex masculin. Care ia prea mult departe de restul filmului. Iar scenele dansator sunt mult peste lungi și inutile. Dar din fericire este relația pe care o are cu ea cel mai bun prieten de sex feminin. Care este adevărata inimă a filmului.


Trailer Divines