Disparuta fara urma – Gone Baby Gone (2007)

Dorchester din Disparuta fara urma – Gone Baby Gone online subtitrat, unul din cele mai dure cartiere din intregul Boston, nu este un loc pentru cei slabi sau nevinovati. Este un teritoriu definit de oameni napastuiti de ghinion, de strazile pline de familii dezbinate, inimi frante, visuri neimplinite. Cand unul dintre ei dispare – o fetita de numai 4 ani – detectivii particulari Patrick Kenzie (Casey Affleck) si Angela Gennaro (Michelle Monaghan) nu vor sa preia cazul.

Dar la cererile insistente ale matusii fetei, acestia deschid o investigatie care in cele din urma va risca totul: relatia lor, sanatatea lor mintala si chiar vietile lor. Bazat pe romanul omonim al lui Dennis Lehane, filmul Disparuta fara urma РGone Baby Gone online subtitrat va insemna totodata si debutul in postura de regizor a lui Ben Affleck, acesta adaptand si scenariul.

Imprevizibil, tumultos, la final ridica un semn de intrebare pentru fiecare dintre noi. Un film bun spre foarte bun cu o tema deloc noua, insa dezvoltata extraordinar de ingenios. Nu este doar un alt film cu o rapire, ci unul cu tenta psihologica, profund si bine realizat. Mi-au placut toti actorii in sepecial Ed Harris, unul dintre preferatii mei.


Regia: Ben Affleck
Actori: Morgan Freeman, Ed Harris, Casey Affleck
An: 2007
Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: 7.7


Gone Baby Gone (2007) Online Subtitrat