Disconnected (2017)

Disconnected (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Anastazja Davis
Actori: Bridger Zadina, Darya Hope, Olivia d’Abo
An: 2017
Gen: Drama
IMDB: 5.7


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Disconnected

Se pare ca inca o zi in viata lui Sean Crawford (Bridger Zadina) in DISCONNECTED. Părinții săi adoptivi, iubitori și responsabili, Lisa și Robert (Olivia d’Abo și C. Thomas Howell), l-au întemeiat, sunt dezamăgiți de el și sunt plecați în weekend pentru a sărbători 20 de ani de la naștere.

Furios și regretat de sine, Sean are chef de răzvrătire. El a fost implicat intr-o relatie interesanta online cu o fata – Chloe Morgan (Darya Hope) – si pentru ca traieste ore la nord de casa lui, nu s-au intalnit niciodata. Dacă Sean trebuia să-i ia pe Tesla și să-i facă să se întâlnească cu coasta din California? Și dacă Sean nu are încă licența lui? Știe să conducă.

Chloe este bucuroasă de perspectiva. În afară de o confruntare puțin tulburătoare cu un proprietar al motelului, în timp ce Sean se încarcă cu mașina, plimbarea este fără probleme.

Dar întâlnirea cu Chloe îl duce în teritoriu neașteptat și neexplorat. Iar când Lisa și Robert sunt chemați și spun că Tesla a fost văzută în California de Nord, Sean, care inițial a pornit într-o odisee fără griji, nu este pregătită pentru complicațiile care urmează.