Dirty Lies (2016)

Dirty Lies (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Jamie Marshall
Actori: Bryan Callen, Keith David, Lili Simmons, Tania Raymonde, AJ Michalka
An: 2016
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 4.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<1BpHYbSUkpw/Dirty.Lies." scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Dirty Lies

“Minciuni murdare” pune accentul pe un intern de film pe nume Josh (Mark L. Young). Care este dat sarcina de a cumpăra un colier de ziua sotiei sale sefului. Cu instrucțiunea explicită că aceasta nu va fi luat până în ziua petrecerea ei. Cu toate acestea, Josh consideră că ar fi mai ușor dacă el aduce acasă colierul și apoi la petrecere, economisind el probleme de a avea să-l mai târziu. Așa că, împotriva dorințelor șefului său, el merge și devine colierul, o aduce acasă și ascunde-l sub pat, dar nu înainte de a lăsa colegii de camera lui să știe că el transportă o piesă foarte scumpă de bijuterii. Domiciliați cu el, e cantaretul / compozitorul Stacey (Scout Taylor-Compton – 247 °), alături de soțul ei e Viggs (Beau Knapp), și în cele din urmă există bucata Vigg pe latura (unbeknownst la Stacey), Tiffany (AJ Michalka).

Este Stacey care deține locul și ea tocmai a primit vestea că acasă poate fi sub o blocare. Și, chiar dacă există patru persoane care trăiesc sub acoperișul ei, nici unul dintre ei face nici un ban serios pentru a ține pasul cu facturile; Viggs este un artist luptă și Tiffany marcat doar primul ei concert de plată reală, astfel încât ea nu a fost aducerea mult, dacă este ceva. Josh a împrumutat bani de la mama lui, astfel încât să știi că e în gaură. Dar, pentru a sărbători noul ei concert actorie, Tiffany vrea să arunce o petrecere; și deși Stacey este ezitant la început, ea în cele din urmă vine în jurul valorii și este de acord cu evenimentul.


Trailer Dirty Lies