Dirty God (2019)

O tânără britanică din filmul Dirty God (2019) online subtitrat se luptă să-și revendice viața după ce un atac cu acid brutal o va lăsa cu multe cicatrici grave.

Dirty God (2019) Online


Regia: Sacha Polak
Actori: Vicky Knight, Eliza Brady-Girard, Rebecca Stone
An: 2019
Gen: Drama
IMDB: 6.6


Dirty God (2019) Online


Trailer


Review Dirty God (2019)

O identitate a tinerei londoneze este compromisă in Dirty God atunci când ex-volatilul ei o distală cu acid în debutul puternic al limbii engleze a lui Sacha Polak. Colaborarea cu Susanne Farrell, regizorul olandez, renunță la un realism sumbru pentru ceva mai fluid, plin de culoare și feistă, care coagulează un spectacol de curaj remarcabil și asigurare de la primul cronometru Vicky Knight (a cărui cicatrici reale și relativ superficiale au fost întărite de o prothesis).

Ea joacă ca Jade in 2019 subtitrate in romana, hedonistul neapoibil și mama la un copil. În urma atacului, odată cu privirea ei, nu mai este moneda ei, ea încearcă să-și găsească picioarele în mijlocul scenei sociale judecătorești și acuzate sexual, satisfăcând în același timp dorințele ei. Inițial flancat de cel mai bun prieten al ei, Shami (Rebecca Stone) și mama (Katherine Kelly), un astfel de sprijin se îndepărtează – deși se amestecă cu prietenul lui Shami (cântăreața Bluey Robinson) și neglijează fiica ei nu ajută.

Indiscutabil și rebel, Jade din Dirty God refuză să se lase diminuat de milă și de groaza altora. Amplasat pe fundalul plății sărăciei, al crimei și al căutării pentru perfecțiunea corporală, Dumnezeu Dirty ne arată o lume crudă, dar Polak urmărește călătoria lui Jade cu empatie și se bucură de sfidarea ei.