Dirty Dancing (2017)

Mai întâi de toate, binele in Dirty Dancing (2017). Muzica a fost destul de bună. Dacă actorii au cântat singuri, au făcut o treabă decentă. De asemenea, odată ce ați trecut de cei doi conducători, actorii au fost destul de buni.

Cel rău a fost dansul și legătura dintre personajele principale. Spre deosebire de original, nu vedeți nici o emoție între ele. Dansul nu era chiar în apropierea originalului în calitate. În timp ce dansatorii de rezervă erau foarte buni, conducerea mi-a amintit de săptămâna 4 participanți la “Dancing With The Stars”. Cea mai mare parte a dansului a fost împușcată în jurul dansului. Putini pasi de dans au fost vazuti ca majoritatea loviturilor au fost lovituri de corp superioare care ne lasa sa ne intrebam ce fac picioarele lor.

Mi-a placut ideea ca Baby se uita la versiunea scenica si aminteste de acea vara. Sfârșitul a dat o oarecare închidere viitoarelor lor vieți.

Am văzut originalul, versiunea scenică și acum remake-ul. Originalul este încă departe și cel mai bun, versiunea de scenă o secundă îndepărtată și remake-ul nu merită timpul tău. Nu captează nici dezvoltarea personajului și emoția originalului.

Acest remake poate avea o mare distribuție de actori, dar Dirty Dance nu este doar despre liniile iconice și scene. Este vorba de legăturile magnetice și de tensiunea dintre personaje, bâzâitul și dorința, inocența și curiozitatea și împingând limitele filmelor din anii 1980. Pur și simplu, magia lipsește. Vibrația, bucuria, suferința – nu există nimic. Uneori, reluarea unui film clasic este mișcarea ÎNAPOI. Când o fac bine prima dată … lăsați-o în pace! Nu este nevoie să pierzi trei ore vizionând acest film.


Regia: Wayne Blair
Actori: Abigail Breslin, Sarah Hyland, Debra Messing
An: 2017
Gen: Drama, Muzicale, Romantice
IMDB: 3.1


Dirty Dancing (2017) Online Subtitrat


Trailer