Dirty Beautiful (2015)

Dirty Beautiful (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Tim Bartell
Actori: Ricky Mabe, Jordan Monaghan, Conor Leslie
Anul: 2015
Gen: Comedie, Romantice, Drama
IMDB: 7.5

Se lucreaza la subtitrare!

Trailer Dirty Beautiful (2015)

Review film Dirty Beautiful (2015)

“Murdar Beautiful” este prima caracteristică de scenaristul / regizorul Tim Bartell. și arată verva tinere talente pas cu pas în lumina reflectoarelor precum și toate nervozitatea care vin cu ea.

Este una dintre acele clasice povești “a scrie ceea ce stii”. aspiră tânăr cineast Rătăcitor prin viață. David (un serios Ricky Mabe) atrage desfășurătoare pentru alții în loc să lucreze pe cont propriu scenariu. E un dezastru cu femeile, atunci unul provocator cade în poala lui și în esență. se scrie în povestea lui ca prietena lui instantanee.

Jordan Monaghan este fata, Kat, și ea e una pentru cărți. O petrecere fără adăpost fată / prostituată ocazional, Kat se mută de la om la om, care oferă sex în schimbul unui loc de trai. bani pentru băutură și libertatea de a fi la fel de Kat ca ea poate fi. David, fiind o pushover worrywart, merge de-a lungul atunci când ea sare literalmente din mașină un tip. la un semafor și urcă în lui.

Monaghan emană încredere și narcisismul uimitoare ca Kat. o femeie care aparent nu au avut niciodată responsabilități în viață și nu este gata să înceapă. Ea vede pe David ca pur și simplu o sursă de resurse … cel puțin la început. Încet, cei doi încep să formeze o legătură reală.

Desigur, este amenințat de faptul că toate Kat vrea să facă este să fie beat tot timpul. o lume în care David, în curând coboară, de asemenea. Ei au un pic de distracție, invadarea piscină gonflabilă un copil local pentru timpul verii reci-off-uri. pentru a primi și de a lua gălăgioși în necazuri.

Puteți înțelege de ce cineva ca Kat poate fi, de fapt, un lucru bun pentru cineva ca David … cel puțin pe termen scurt. A coasting prin viață, plină de teamă și ura de sine, și are nevoie de cineva care să se hrănească emoțiile de culoare mai închisă. în scopul de a întări bunătatea lui esențială. Dar, în scurt poznele lui Kat devine obositor, apoi deprimant, apoi periculos.