Dirty 30 (2016)

Dirty 30 (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Andrew Bush
Actori: Mamrie Hart, Adam Lustick, Joselyn Hughes
An: 2012
Gen: Comedie
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Dirty 30

Înainte cu câteva zile sa împlineasca 30 de ani, Kate accepta cu jumatate de gura ca Evie si Charlie sa-i organizeze o petrecere aniversara. Însa ceea ce trebuia sa fie o simpla petrecere, se transforma într-un cosmar veritabil iar lucrurile încep sa scape de sub control.

Am fost un mare fan al Sfintei Treimi (Grace Helbig, Hannah Hart, și Mamrie Hart) timp de peste 3 ani. Am urmarit-le pe toate cresc pe YouTube, în adulți hilare sunt astăzi. Tabara Takota a fost un film destul de bun, dar murdar 30 depaseste cu 120%. Glume au fost foarte amuzant și plin de duh, editările ale acestui film sunt mult mai țesute împreună, iar actoria foarte bun. Acest lucru dovedește că noile mijloace de comunicare este capabil de a veni cu forme creative și amuzante de divertisment.

Cred cu tărie că merita și greu utilizatorii YouTube de lucru, cum ar fi Grace, Hannah, și Mamrie un exemplu pentru oameni care sunt la tem să continue pasiunea lor pentru a încerca de fapt și să devină ceea ce doresc să fie în viață. Acest lucru este de departe filmul meu preferat să iasă din orice utilizator YouTuber. Este bine regizat, bine împușcat, și are 3 oameni hilare in ea. Nu pot să aștept să văd ce acești oameni hilar crea în viitor. Te iubesc mametown, Helbig, și Hannah.


Trailer Dirty 30