Dinosaur Island (2014)

Dinosaur Island (2014) film online subtitrat

Gen: Aventura, Familie, SF
Scenariu: Matt Drummond
IMDB Rating: 3,5
Regizor(i): Matt Drummond
Actori: Darius Williams, Kate Rasmussen, Pat Drummond

Lucas (Williams) este dornic de aventură și, în curând se naufragiat pe o insulă misterioasă cu Kathryn (Rasmussen) constată, care pretinde că este din anii 1950. În timp ce explora ei descoperă tot felul de creaturi ciudate si obiecte din diferite perioade de timp, inclusiv dinozauri.

Acest film Dinosaur Island are un rating puternic de 3,5 pe IMDB la 259 de utilizatori și sincer cred că este un pic dur pe Călătorie spre Insula Dinosaur. După cum probabil știți iubesc dinozauri și un lucru mi-a placut despre aceasta este că, deoarece a fost făcut în 2014 are dinozauri cu pene, și au existat o serie de dinozauri de pe ecran. Am crezut că efectele au fost destul de bine făcut, și au existat plante se răcească și alte animale pe spectacol, precum și. Care acționează a fost oribil, cum ar fi, într-adevăr dureros și este o rușine că cei doi actori au avut pentru a transporta filmul pe cont propriu pentru că eu cred pus prea multă presiune asupra lor și ei pur și simplu nu au fost de până la locul de muncă. Terenul a fost bine nu e nimic spectaculos, și, ca un film de sine stătător, și judecând-o împotriva alte filme este destul de groaznic în toate onestitate. Nu aș recomanda uitam acest lucru doar pentru un factor de bucurie pură, pentru că nu e bine deloc.

Dar aș recomanda acest la unele persoane. Cred ca pentru tineri în jurul valorii de 8-12 este de fapt un film decent, pentru că se face cu un îndoit de învățământ, așa cum există lungite focuri pe diferite animale si plante. Ea are, in Dinosaur Island, de asemenea, o mulțime de lucruri din diferite epoci a starni curiozitatea, și există un moral bun în inima poveștii în care lucrurile au nevoie de dovada si nu putem accepta lucrurile pe credință oarbă. Este dedicat metoda științifică și promovează gândirea critică și utilizarea de informații, să găsească o cale de ieșire din probleme, astfel încât, în această privință, face ceea ce își propune să facă. Este destul de pline de culoare și care acționează brânzos, probabil, nu va fi la fel de mult de o problemă pentru oamenii din aceasta grupa de varsta.