Dincolo de uși – Sliding Doors (1998)

Dincolo de uși – Sliding Doors (1998) Film Online Subtitrat


Regia: Peter Howitt
Actori: Gwyneth Paltrow, John Hannah, John Lynch
An: 1998
Gen: Comedie, Drama, Fantezie
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Dincolo de uși – Sliding Doors

Are dragostea o marja de eroare? Helen (Gwyneth Paltrow), o englezoaica sofisticata, directoare pentru relatiile cu publicul într-o firma londoneza, este pe punctul de a afla daca asa stau lucrurile. Viata ei pare bine pusa la punct. Are o ocupatie interesanta si îl are pe Gerry (John Lynch), un romancier în ascensiune. Dar, în ziua în care, cu totul imprevizibil, Helen este data afara din serviciu si se întoarce acasa mai devreme ca de obicei, viata sa ia o întorsatura bizara. Mai precis, doua întorsaturi bizare.

Grabita sa-i povesteasca lui Gerry ce zi proasta a avut, Helen rateaza metroul, iar usile glisante ale vagonului se închid, întrerupând continuarea potentiala a drumului. Un necaz îl atrage pe altul: ea este agresata, dusa la spital si, într-un târziu, ajunge acasa unde Gerry tocmai face un dus.

Dar, daca Helen prindea metroul? Daca da, ea s-ar fi asezat lânga un necunoscut plin de sarm (John Hannah) si imaginea lui ar fi urmarit-o. Daca da, ea ar fi ajuns acasa, tocmai bine ca sa-l gaseasca pe usuraticul Gerry în pat cu fosta lui iubita, Lydia (Jeanne Tripplehorn).

Doua alternative ale viitorului evolueaza catre un unic si romantic deznodamânt în DINCOLO DE USI. Dlicioasa poveste a calatoriei unei femei într-o oglinda moderna. Drum la capatul caruia ea va întelege ca „dar daca….?” e ceva ce tine de Viata însasi.