Din nou la 17 ani – 17 Again (2009)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Din nou la 17 ani – 17 Again (2009) Film Online Subtitrat


Regia: Burr Steers
Actori: Zac Efron, Matthew Perry, Leslie Mann, Allison Miller
An: 2009
Gen: Comedie, Drama, Familie
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Din nou la 17 ani – 17 Again

Mike O’Donnell avea tot ceea ce îşi putea dori de la viaţă. Fiind sportiv de nota 10, Mike urma să plece la facultate. Va renunţat, însă, pentru a se căsători cu iubita lui din liceu, Scarlett. Ajuns la 37 ani, Mike este acum un om de afaceri ursuz și deprimat, lipsit de încredere în propriile decizii.

Ar da orice să se poată întoarce în timp, pentru a lua hotărâri diferite de cele de acum 20 de ani, care l-au adus în starea în care este. Întâmplător dar adevarat, dorința lui se îndeplinește, și ajunge să aibă din nou 17 ani. Nu are altceva de făcut decât să îşi trăiscă viaţa aşa cum şi-ar fi dorit.

Așa cum am văzut multe filme de genul: Big, 13 Mergând pe 30, și Vineri Freaky, ne place întotdeauna să vedem reluarea vechii povestiri clasice a vârstei de schimbare. Din moment ce povestea a fost folosita atat de mult, un regizor nu poate face decat atat de mult pentru a face tot ce le poate, Burr Steers trage 17 din nou cu rade mari si distractie buna. Am de gand sa aflu asta, eu sunt una dintre fetele rare care pur si simplu nu primesc intregul lucru in inima lui Zac Efron.

Eu sunt de acord ca el este dragut, dar cu muzica de liceu, Hairspray, el este adorabil, dar poate să acționeze? În mod surprinzător … poate. Nu-mi vine să cred că spun asta, el a fost de fapt un rol bun și puternic, o potrivire perfectă, are o carismă, este amuzant, fermecător și face ca povestea să merite timpul și banii.


Trailer Din nou la 17 ani – 17 Again