Din dragoste pentru Roma – To Rome with Love (2012)

Din dragoste pentru Roma – To Rome with Love (2012) Online Subtitrat


Regia: Woody Allen
Actori: Woody Allen, Penélope Cruz, Jesse Eisenberg
An: 2012
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Din dragoste pentru Roma – To Rome with Love (2012)

DIN DRAGOSTE PENTRU ROMA este o comedie caleidoscopică plasată într-unul din cele mai fermecătoare orașe din lume. Protagoniștii sunt un arhitect de renume care își retrăiește tinerețea, un localnic din clasa mijlocie care se trezește brusc că devine cea mai mare celebritate a orașului, un cuplu tânăr din provincie care e atras în întâlniri romantice separate și un director de operă american care se chinuie să aducă pe scenă un cântăreț a cărui meserie nu are nici o legătură cu opera – e antreprenor de pompe funebre.

Roma e un oraș care freamătă de dragoste și comedie, iar filmul lui Woody Allen este populat de oameni care trăiesc aventuri ce le vor schimba viețile pentru totdeauna.

Elogiu adus frumuseţii nepieritoare a Romei; “To Rome with Love” este o colecţie de patru poveşti prezentate în paralel şi în care se încearcă să ni se dezvăluie diferite aspecte ale sufletului italian. Deşi preia cam toate clişeele folosite atunci când se vorbeşte despre Roma; filmul lui Woody Allen prezintă cu mult umor şi exuberanţă tipic latină un oraş cald şi primitor; un oraş în care nu te simţi niciodată singur şi care te farmecă chiar şi atunci când îl străbaţi pe ploaie sau te pierzi pe străzile sale.