Die Fighting (2014)

Die Fighting (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Thriller
Producator(i): Fabien Garcia
IMDB: 4.9
Regia: Fabien Garcia
Actori: Fabien Garcia, Laurent Buson, Didier Buson

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Lupta mor, cele mai recente de la maestros arte martiale Z echipa, de asemenea, marchează în lungime completă debutul regizoral specialist Wushu si coregraful Fabien Garcia, după ce a făcut filme de scurt duel, Fantasy Story, și frați pentru totdeauna. Este un pic frumos de distracție nepretențios.

Garcia aduce de-a lungul restul ritmate echipa: frații Didier și Laurent Buson (pe care-ar putea aminti luat fundul lui whooped de IKO Uwais în Ultima luptă), și Jess Allen. Povestea le permite să se joace în mod esențial, în esență, o echipă de cascadori care luptă în căutarea lor pauza mare in Los Angeles, care se roped în filma o luptă film de timp real de peste un domnea misterios Cineast oferind instructiuni din Die Fighting, prin intermediul telefonului mobil. Ceea ce urmează este un riff la The Running Man amestecat cu curent capriciu a găsit-secvențe video, sau “Realitatea Film”, așa cum este numit aici (zumzetului de obiectiv cu zoom aparat de fotografiat este o distragere constantă).

E un strat frumos meta la toate acestea: Z Echipa este de a face un film în care sunt forțați să interpreteze spus film, reflectând în mod eficient propria lor carieră, dar cu dueluri adăugate, răpiri și lupte os-ronțăit până la moarte .

Toate acestea duc la una dintre acele răsturnări de situație improbabil, dar distractiv, care transformă totul pe capul său; titlul original prețul succesului ar trebui să ofere un indiciu. Fabien Garcia în calitate de regizor, scenarist, coregraf de cascadorii, actorul principal și cine știe ce altceva, finalul Die Fighting este, probabil, o dovadă a modului în care în mod serios își ia meseria lui; este o declarație destul de directă de intenție.