Diary of a Nymphomaniac (2008)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Diary of a Nymphomaniac (2008) Film Erotic Online

Titlu original: Diario de una ninfómana
Regia: Christian Molina
Actori: Belén Fabra, Leonardo Sbaraglia, Llum Barrera
Anul: 2008
Gen: Drama, Romantice, Erotice
Durata: 102 minute
IMDB: 5.8

Valére este o femeie de 28 de ani. Este atrăgătoare, educată și pe picioarele ei. Singura ei excentricitate este libertinajul cu care privește sexul, iar faptul că se află mereu în căutarea unor noi ocazii de a-și satisface curiozitățile și interminabila poftă carnală o fac o nimfomană în adevăratul sens al cuvântului. Se culcă cu oricine are chef și oricând are chef, sexul fiind pentru ea un mod de a exista. Nu va trece mult până când tânăra se va atașa de cariera de prostituată; carieră ce o va ajuta să descopere dragostea.

Valre din filme erotice Diary of a Nymphomaniac, este în avans cu privire la faptul că ea se bucură de sex mai mult decât orice altceva, și are de la prima ei data la vârsta de cincisprezece ani. Douăzeci și opt de acum, ea epuizeaza partener frecvent Alex (David Vert), și așteaptă cu nerăbdare vizita ocazional la Barcelona de la Hassan (Pedro Gutierrez), care este lungimea de undă ei despre trysts lor fiind despre nimic altceva decât plăcere reciprocă. O căutare pentru un nou loc de munca ei duce la Jaime (Leonardo Sbaraglia), un, domn frumos oarecum mai în vârstă, care inspiră dragoste precum și pofta. Va aduce acest ei un nou nivel de satisfacție din Diary of a Nymphomaniac?

Ei bine, nu. Jaime în cele din urmă se arată a fi departe de partenerul ideal și uneori acest lucru pare a fi un pic de un ieftin; în cazul în care filmul ar trebui să fie despre Valre si atitudinea ei fata de sex, ar trebui atât de mult de ea să fie conduse de un defect de personalitate unele caractere de susținere a lui. În retrospectiv, da, ar trebui; Valre, pentru toate cunoștințele sale de intimitate fizică, nu are nici o idee despre cum să se ocupe cu o inimă zdrobită, și reacția ei de a avea inima ei zdrobită este o modalitate credibilă de a crea al treilea final al filmului. Este încă destul de șuncă zgârcit; ea cere publicul din Diary of a Nymphomaniac să accepte foarte puțin explicație pentru ce Jaime este acum un nesimțit și Valre caută de lucru din nou și place. Se simte ciudat la momentul respectiv și poate chiar mai mult dupa aceea.

Desigur, plângându un complot greoaie este, fără îndoială, lipsește punctul in Diary of a Nymphomaniac, de mult modul în care poate fi atunci când vizionați un film de acțiune sau comedie. Acel bit de stinghereală devine Valre într-un loc unde poate explora sexul dintr-o altă perspectivă, iar publicul poate viziona. Nu este complet despre avansarea poveste – deși modul în care regizorul Christian Molina șutează diferite scene de dragoste din film nu comunica unele informații cu privire la scopurile lor emoționale – ci pur și simplu să permită publicului să se bucure de vizual al actului fizic. Cea mai mare parte exprimate (mai ales inclusiv Fabra), este atractiv și nu este deosebit de timid, iar Molina șutează lucrurile într-un mod care nu se lipește de organe în față colectiv publicului în timp ce nu atrage atenția asupra cât de mult este de fapt afișat versus ocultate. Nu e, probabil, la fel de excitantă ca ar putea fi in filmul Diary of a Nymphomaniac, dar nu face o treabă bună de a fi, de asemenea, în timp ce suscita ne plasează în capul Valre lui, care arata cat sexul este ceva un pic dincolo de plăcere cu ea.