Dhamaal (2007)

Dhamaal (2007) Film Online Subtitrat


Regia: Indra Kumar
Actori: Sanjay Dutt, Riteish Deshmukh, Arshad Warsi
An: 2007
Gen: Aventura, Comedie, Indiene, Mister
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Dhamaal

Patru barbati eliberati din inchisoare sunt martorii unui accident in care o masina paraseste carosabilul si cade intr-o prapastie. Singurul pasager, mafiotul Bose, le spune cu limba de moarte celor patru ca a ingropat undeva intr-o gradina din Goa 100 milioane de rupii. Iar daca ii vor gasi sunt liberi sa pastreze impresionanta suma. Barbatii pornesc spre Goa, insa pe urma lor se afla inspectorul de politie Kabir Nayak.

Trei bărbați, Aditya Shrivastav, Manav Shrivastav și Deshbandhu Roy sunt aruncate afară din casa lor închiriată. După ce nu a plătit chiria timp de câteva luni și pentru a găsi ei înșiși fără adăpost, deoarece acestea nu sunt angajați. Ei încearcă să supraviețuiască prin furtul portrete, dar chiar și acest lucru eșuează și sunt prinși și sunt unite în curând de prietenul lor, Boman Contractor, care le place, nu are nici un loc de muncă și a plecat acasă.

Cu toate acestea, tatăl său, este bogat dar doar ii pasa de masina antic. Boman decide să meargă împotriva dorințelor tatălui său și fură mașina, iar patru dintre ele capul spre Goa. Enroute se ciocnesc cu o altă mașină, al cărui conducător auto moare, dar nu înainte de a informa despre niște bani ascunse. Necunoscut pentru cei patru bărbați, un anume inspector de poliție Kabir Nayak a fost urmărit omul mort și tatăl Boman Contractantului a aflat că mașina iubita lui antic a fost furat de către fiul său.