Devil’s Whisper (2017)

Devil’s Whisper (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Adam Ripp
Actori: Luca Oriel, Violkys Bustamante, Alison Fernandez
An: 2017
Gen: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 4.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Devil’s Whisper

Alejandro Duran este un băiat în vârstă de 15 ani care provine dintr-o familie latino-americană religioasă, și aspiră să fie preot catolic. Împreună, ei formează o familie puternică și unită, profund înrădăcinată în practicile bisericii creștine, condusă de părintele Cutler.

Dar atunci când Alex descoperă o cutie misterioasă lăsată generațiilor viitoare de către bunicii săi, el dezlănțuie involuntar un spirit demonic care se abate asupra lui. Alex trebuie să găsească o modalitate de a învinge acest demon vechi, care a chinuit copiii încă de la începutul timpului, înainte ca acesta să-l distrugă pe el și pe toți cei pe care îi iubește. La suprafață, „Devil’s Whisper” este un film de groază despre posesia demonică, dar la baza lui este un thriller psihologic despre amintirile reprimate, traumele copilariei și ciclul abuzului.

Plotul este extrem de îngrozitor și foarte confuz, iar filmul nu reușește să-și mențină tema pe tot parcursul. Înțeleg cât de greu este să scriu un scenariu bun pentru un film de groază; totuși acest lucru pare să fie făcut de scriitori amatori sau scenariul a fost pus în grabă împreună. Ca urmare, deseori mă distrag atenția prin complot inconsistent, lăsându-mă mai confuz decât înfricoșător.

Și asta mă face să critic mai mult acest film: filmul nu este înfricoșător. Ea are câteva momente de jumătate, cum ar fi alte filme de groază, dar efectul psihologic din aceste momente înfricoșătoare este aproape absent. Aceste momente devin foarte previzibile și mă fac să mă uit la ecran cu multă plictiseală.