Devil’s Tree Rooted Evil (2018)

Devil’s Tree Rooted Evil online subtitrat este despre un jurnalist aspirant numit Sam care găsește un copac cu o istorie foarte întunecată. Pe măsură ce propriul ei trecut are demoni care continuă să o bântuie, ea descoperă în cele din urmă ce bântuie acest copac ucigaș. Pe baza unor evenimente reale, Tree-ul actual rămâne astăzi. Acest film vă duce într-o plimbare din tărâmul fanteziei și în regatul adevăratului Evil.

Inspirat de adevăratele evenimente, The Devils Tree îl urmează pe Samantha, o studentă care studiază jurnalismul, care trebuie să-și termine teza cu o ultimă poveste de știri. Împreună cu prietena ei Rob, Samantha stumble într-un articol de știri despre un copac vechi într-un parc local unde s-au produs multe fapte oribile. Localnicii au dat copacului numele Devils Tree datorită legendelor sale urbane de crimă în masă, ritualuri satanice și activități paranormale.

Ea decide că aceasta este povestea perfectă pentru a termina teza sa. Când Sam sapă mai adânc în regiunea copacului; începe să descopere adevărul despre aceste legende urbane. Luptându-se cu proprii demoni ai trecutului ei; Samantha se confruntă cu adevăratul demon al copacului și acum trebuie să expună adevărul în speranța de al elibera. În cele din urmă; Samantha găsește adevăratul motiv pentru care răul este atât de înrădăcinat la Tree Devils.


Regia: Chris Alonso, Joshua Louis
Actori: Maddy Curley, Jevon White, Sharon Pfeiffer
An: 2018
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 6.2


Devil’s Tree Rooted Evil (2018) Online Subtitrat