Devil’s Trail (2017)

Devil’s Trail (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Henrique Couto
Actori: Henrique Couto, Joni Durian, John Bradley Hambrick
An: 2017
Gen: Groaza
IMDB: 2.9


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Devil’s Trail

Drumul spre această pistă pe Schiermonnikoog a fost lung. Nu a fost prea multă pregătire și ceea ce trebuia să fac pentru ea, dar deja m-am înregistrat în februarie. Pensiunea și micul dejun au fost rezervate, au fost aranjate bilete cu barca. Cu toate acestea, se poate întâmpla mult în acea perioadă.

Am face acest traseu împreună, Ingrid și cu mine. Dar în august anul trecut în timpul vacanței noastre, ea a făcut o alegere sensibilă: prea mult din genunchi să se antreneze bine. De aceea a lăsat participarea să tragă. Pentru un moment m-am plimbat cu ideea de a nu umbla. Asta nu a durat mult: fă-o. Pentru că, bineînțeles, nu m-am înregistrat pentru nimic.

Acesta a fost adevăratul început al pregătirii mele. Pentru cei care mă cunosc: nici un program de alergare, nu-mi place asta. Cu toate acestea, pregătirea necesară trebuia făcută în timpul instruirii. Plimbare cat mai des posibil, extinderea distantei. Și mai ales să nu-l forțezi. Păstrați-mi intact corpul de alergare și întăriți-l ori de câte ori este posibil. Pe langa antrenamentul de anduranta întotdeauna ceva mai mare, am de formare – mă dau în mod regulat – văzut ca o pregătire tehnică. Nu este nevoie să fie rapid și îndepărtat, dar are drept scop să alerge și să formeze.

În plus, am acest timp, și cred că este într-adevăr pentru prima dată, nimic nu trebuie să cumpere. Toate pantofii, hainele, pungile și lucrurile de genul ăsta sunt deja în casă. Singurul lucru pe care mi-ar putea face griji acum a fost alegerea: ce să iau cu mine. Totul a trebuit să se potrivească într-un rucsac mare, deoarece trebuia să ne plimbăm la B & B pe Schier cu bicicleta pliabilă.