Devil’s Due (2014)

Devil’s Due (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett
Actori: Allison Miller, Zach Gilford, Sam Anderson
An: 2014
Gen: Groaza, Mister
IMDB: 4.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Devil’s Due

Doi tineri soți încep să se teamă pentru viața copilului lor nenăscut. Conceput într-o noapte din luna lor de miere din timpul căreia niciunul nu-și mai amintește nimic. Când viitoarea mamă începe să aibă un comportament bizar. Soțul ei își dă seama că forțe demonice stau să se dezlănțuie în casa lor.


Trailer Devil’s Due


Review Devil’s Due

După o misterioasă noapte pierdută în timpul lunii lor de miere, un cuplu de însurăţei se regăsesc puşi în situaţia de-a deveni părinţi ceva mai repede decât plănuiseră ei iniţial. În timp ce înregistrează totul pentru posteritate, soţul începe să observe un comportament tot mai straniu la soţia lui. Insă la început atribuie totul sarcinii şi schimbărilor prin care trece în timpul acestor luni. Dar pe măsură ce timpul trece devine tot mai evident faptul că forţele întunecate pun stăpânire pe trupul şi mintea ei. Iar aceste forţe au o origine mult mai sinistră decât şi-ar putea imagina vreodată.

Câteva săptămâni după luna de miere, Sam descoperă că e însărcinată în ciuda pretinde a fi luat pastile de control al nașterii “religios”, încă de la nuntă. Cu toate că a șocat, Zach si Samantha sunt nespus de mult și spune familiei și prietenilor lor de știri. Cuplul a mai tarziu participa la prima lor de scanare cu ultrasunete în cazul în care medicul spune că copilul arată sănătos și Sam se datorează până la sfârșitul lunii martie. In acel moment, ecranul cu ultrasunete merge static, dar își revine după un moment. De-a lungul sarcinii sale, Sam începe să experimenteze nosebleeds, echimoze de stomac, pofta de carne crudă (în ciuda faptului că vegetarian) puteri supraomenesti, abilități telekinetice și sentimente inexplicabile de furie ori de câte ori ea sau copilul par să fie amenințate.