Detective K Secret of the Living Dead (2018)

Când se produce o serie de crime neobișnuite in Detective K Secret of the Living Dead (2018), detectivul K (KIM Myung-min) și partenerul său (OH Dal-soo) sunt din nou chemați în acțiune, deoarece descoperă un traseu de cadavre cu mărturii misterioase.

Am fost curios de franciza de ceva timp; datorita iubirii mele de seriile detectivului eclectic si istoric; cum ar fi Sherlock Holmes sau Detective Dee; dar primele doua filme din seria nu au primit inca o emisiune americana si bugetele mele au încă nu mi-a permis să importesc primele două filme. Asta nu pare să oprească distribuitorul asiatic de film Well Go USA de a arunca niște bani pentru a obține cel de-al treilea film Detective K Secret of the Living Dead online subtitrat o versiune americană – și una teatrală la asta.

În final; însă; curiozitatea îl ucide pe Matt și am sărit în acest film fără a vedea primele două … și am avut o mulțime de distracție. Acordat; filmul este; evident; un film destinat să apeleze la o audiență mai largă cu umorul și personajele sale distractive; astfel încât să nu vă așteptați la greu de lovit materialul tematic; dar pentru ceea ce este filmul este destul de plin de umor și foarte distractiv. Detectivul K: Secretul morților vii conține energie și farmec nemărginite. Ce altceva ar putea dori cineva dintr-un film de genul asta?


Regia: Kim Suk-Yoon
Actori: Bum Kim, Dal-su Oh, Ji-won Kim
An: 2018
Gen: Comedie, Crima
IMDB: 6.1


Detective K Secret of the Living Dead (2018) Online Subtitrat