Destination Wedding (2018)

O comedie romantica, Destination Wedding online subtitrat urmareste povestea a doi invitati nefericiti si neprietenosi, Lindsay si Frank, care dezvolta o afectiune reciproca in ciuda fostelor lor experiente amoroase dezastruoase. Doi straini invitati la nunta unui prieten comun din Italia, Frank si Lindsay sunt doi oameni carora norocul in dragoste nu le-a suras. Intr-o zi, se pare ca viata lor ia o alta directie atunci cand din intamplare sunt invitati la aceeasi nunta.

Cu toate ca amandoi se simt destul de incomod in cadrul evenimentului, cei doi isi exprima zgomotos nemultumirile despre ei insisi si despre prietenii lor. Obositi de toata lumea din jurul lor, ambii incep sa dezvolte sentimente unul pentru celalalt. De-a lungul weekend-ului, si in ciuda tuturor dificultatilor, Frank si Lindsay din Destination Wedding online subtitrat,isi impartasesc dezastrele lor amoroase si incep sa se priveasca ca pe mai mult de doi straini.

Destination Wedding (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Victor Levin
Actori: Keanu Reeves, Winona Ryder, Dj Dallenbach
An: 2018
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.0


Destination Wedding (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review

Filmele horror îi aduc pe oameni aproape. Strânşi unul în braţele celuilalt în timpul scenelor care sperie. Sau… căsătorindu-se de-adevăratelea pe platoul unui horror gotic.

Keanu Reeves şi Winona Ryder, doi actori iubiţi ai filmelor anilor ’90, care au avut parte – relativ recent – de o revenire în carieră, au jucat în filmul Dracula (1992), în regia lui Francis Ford Coppola, unde erau victimele maleficului personaj titular, interpretat de Gary Oldman. În film, Jonathan Harker (Reeves) şi Mina Harker (Ryder) se căsătoreau în timpul unei scene plasate în România, scenă pe care toată echipa de filmare, se pare, a luat-o în serios.

Într-o discuţie cu Entertainment Weekly din timpul promovării filmului Destination Wedding, Ryder şi Reeves au comentat asupra faptului că această căsătorie din film a avut parte de o slujbă de oficiere cât se poate de reală.

„Chiar ne-am căsătorit în Dracula. Jur în fața lui Dumnezeu, eu chiar cred că suntem căsătoriți în realitate”, declară Winona Ryder pentru publicaţia americană. „În acea scenă, Francis Ford Coppola a apelat la un preot român… Am filmat scena iar preotul și-a făcut partea lui. Aşadar, cred că ne putem considera căsătoriţi”.

Cea mai interesantă parte este reacţia lui Reeves din timpul interviului cu EW. La început, pare că face jocul foștilor iubiți care se revăd după mult timp, declarând: „Mi-era dor să te revăd”, după care Ryder insistă asupra ideii iar Reeves întreabă: „Am spus noi da?”

„Nu îţi aduci aminte? Era de Sfântul Valentin!”, continuă Winona Ryder – ceea ce îl conduce pe Reeves să mai aibă o singură replică – „Doamne, suntem căsătoriţi!”.

Probabil că gestul conduce publicul global la nişte concluzii ciudate despre căsătoria din România. Însă, fără să ştim cine a fost preotul român ortodox care a oficiat mariajul, s-ar putea ca cei doi într-adevăr să aibă deja 26 de ani de căsnicie. O fi fost parte din planul malefic al lui Dracula?