Destinatie finala 4 – The Final Destination (2009)

Nick O’Bannon (Bobby Campo) in filmul Destinatie finala 4 – The Final Destination are o premonitie ingrozitoare in legatura cu ceea ce ar fi trebuit sa fie o zi de distractie la curse. In care o succesiune ciudata de evenimente declanseaza o avalansa de accidente cu masini zdrobite si ramasite de automobile care zboara peste spectatori in tribune, ucigandu-i prietenii si dislocand un planseu care se prabuseste asupra sa.

Cand isi revine din groaznicul cosmar, Nick intra in panica si o convinge pe iubita lui, Lori (Shantel VanSanten), si pe prietenii lor, Janet (Haley Webb) si Hunt (Nick Zano), sa fuga…scapand de moarte doar cu cateva secunde inainte ca ingrozitorul cosmar sa devina realitate.

Crezand ca au pacalit moartea, grupul de prieteni spera intr-o imblanzire a sortii, dar din pacate pentru Nick si Lori, acesta e doar inceputul. In timp ce premonitiile lui continua, iar supravietuitorii dezastrului incep sa moara unul cate unul–in conditii sinistre–Nick trebuie sa gaseasca o cale de scapare din ghearele mortii, inainte ca el insusi sa ajunga la destinatia finala.


Regia: David R. Ellis
Actori: Nick Zano, Krista Allen, Andrew Fiscella
An: 2009
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.2


Online Subtitrat


Trailer