Despre barbati si nu numai – He’s Just Not That Into You (2009)

Despre barbati si nu numai – He’s Just Not That Into You (2009) Film Online Subtitrat


Regia: Ken Kwapis
Actori: Jennifer Aniston, Jennifer Connelly, Morgan Lily
An: 2009
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Despre barbati si nu numai – He’s Just Not That Into You

Bazat pe o replica din bestseller-ul de imensa popularitate “Sex and the City”, “He’s Just Not That Into You” spune povestea unui grup de prietene din Baltimore. De varste intre douazeci si treizeci si ceva de ani, care trec prin relatii amoroase, de la intalniri fara sanse. Si pana la apele adanci si mlastinoase ale casniciei, incercand sa desluseasca semnalele pe care le lanseaza sexul opus … in speranta ca vor fi singurele exceptii la regula “fara exceptii”.

Filmul se lauda cu o distributie de zile mari, care-i include pe: castigatorul premiului Academiei, Ben Affleck, in rolul lui Neil. Pe Jennifer Aniston, in rolul lui Beth; pe Drew Barrymore, care o interpreteaza pe Mary. Jennifer Connelly, premiata cu premiul Academiei, in rolul Janine; Kevin Connolly, in rolul lui Conor; Bradley Cooper, in rolul lui Ben; Ginnifer Goodwin, in rolul Gigi; Scarlett Johansson, in rolul Anna; Kris Kristofferson, in rolul Ken; si Justin Long, in rolul Alex.

“He’s Just Not That Into You” este regizat de Ken Kwapis, dupa un scenariu de Abby Kohn & Marc Silverstein, bazat pe cartea lui Greg Behrendt si Liz Tuccillo. Nancy Juvonen a produs filmul, avandu-i ca producatori executivi pe Drew Barrymore, Toby Emmerich, Michele Weiss si Michael Beugg, iar pe Michael Disco si Gwenn Stroman ca producatori asociati.


Trailer Despre barbati si nu numai – He’s Just Not That Into You