Despărțitoarele – The Breaker Upperers (2018)


Pentru pretul corect, bunele prietene Jen si Mel din filmul Despărțitoarele – The Breaker Upperers online subtitrat, pun capat fara mila oricarei idile. Pe una dintre ele o mustra constiinta, iar acest lucru le pericliteaza relatia. Aspectul izbitor si fermecator al filmului este ca atat regizorii, cat si scriitorii au jucat in filmul lor ca personaje principale.

Ai facut vreodata un proiect cu cel mai bun prieten al tau, si ti-ai dat seama proiectul a fost bun numai din cauza prieteniei tale? Ei bine, nu stiu daca Madeleine Sami si Jackie van Beek au o relatie personala in afara ecranului, dar nu ma va surprinde daca ar avea-o. Acest film este scurt si dulce, iar chimia este naturala. Premisa vorbeste de la sine. The Breaker Upperers este despre doua femei, Mel si Jen, care conduc o afacere impreuna ce ofera ruperea relatiilor disfunctionale.

Despărțitoarele - The Breaker Upperers (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Madeleine Sami, Jackie van Beek
Actori: Madeleine Sami, Jackie van Beek, James Rolleston
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie
IMDB: 5.9


The Breaker Upperers (2018) Online Subtitrat


Trailer


Despărțitoarele - The Breaker Upperers (2018)
Despărțitoarele - The Breaker Upperers (2018) Online Subtitrat in Romana

Pentru pretul corect, bunele prietene Jen si Mel din filmul Despărțitoarele - The Breaker Upperers online subtitrat, pun capat fara mila oricarei idile. Pe

Notă film - PortalulTauTV.net:
4