Desire – Desearás (2017)

Desire – Desearás (2017) Film Online Subtitrat


Titlu original: Desearás al hombre de tu hermana
Regia: Diego Kaplan
Actori: Carolina Ardohain, Mónica Antonópulos, Guilherme Winter
An: 2017
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 4.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Desire – Desearás

Ei spun că niciodată nu trebuie să judeci o carte prin coperta ei. În timp ce prezentarea oricărui tip de muncă joacă un rol fundamental aproape evolutiv-a ne ajuta sa construim o prima impresie pe care într-un fel ne pregătim ceea ce ne confruntăm este cu siguranță interior, fie că este vorba de conținut, scopul sau cum și ce Ne face să simțim, ce contează. Desigur, titlul unei lucrări reduce într-un cuvânt sau o expresie esența care devine recunoscută prin conținutul său.

Și în filme, mai multe litere se joacă numind operele audiovizuale într-un fel sau altul. Efectuând un exercițiu cu cele de mai sus, după cunoașterea titlului benzii argentiniene care ne privește, se pare că se recomandă o trecere proastă. Dar ceea ce nu știm este că ne confruntăm cu un interior cu conținut zero, dezgustător și dezgustător. Există casete care, pentru mai bine sau pentru mai rău, marchează viața și “Tu doresti bărbatul surorii tale”, nu ar trebui nici măcar să fie descrise ca un film: termenul “slop” este mult mai bun.

În cazul în care căsătoria Lucia (Monica Antonopulos) sora lui Ofelia (Carolina Ardohain) privirilor de trecere cu Juan (Juan Sorini), mirele, gelozie și rivalitate istorică între ele vor renaște, aducând-o mult mai vechi decât un conflict pasional nu uita ..