Category: Dublate

Desene Dublate Online in Romana

În această categorie găsiți desene dublate în română, animații reprezentative pentru vremurile copilăriei noastre, dar și a celor mici azi. Recunoscute ca formă de divertisment pentru copii, desenele animate sunt vizionate în prezent și de adulți cu entuziasm neschimbat.

Fie că le vizionați singur, cu prietenii sau cu propriul copil, aici veți putea găsi cele mai noi desene dublate online. Poveștile fantastice din desenele animate dublate online captează atenția celor mici și le suscită interesul, în sensul că le creează acestora așteptări, acțiunea fiind și ușor de urmărit.

Cei mici încep să anticipeze întâmplări din poveste, să găsească soluții la situațiile expuse, iar în acest fel imaginația lor se dezvoltă.

Mai mult decât atât, desenele dublate în română prezintă eroi bine conturați, cu multe calități, copiii atașându-se de ei, ba chiar se identifica cu aceștia și încep să inventeze jocuri în care ei sunt eroii din desene.

Aici puteți viziona desene animate dublate online, pentru dumneavoastră și pentru cel mic, fie că doriți serii distractive, fie educative.

Neînfricată (2012) Dublat in Romana Online in HD 1080p

Neînfricată (2012)

Brave Neînfricată dublat in romana online este povestea încăpățânatei prințese Merida, fiica Regelui Fergus și a Reginei Elinor, o arcașă iscusită și o fire războinică, gata oricând să lupte pentru ceea ce își dorește. Decisă să își croiască propriul destin,

PLAY VIDEO
Rango (2011) Dublat in Romana Online in HD 1080p

Rango (2011)

Pînă acum, vestul sălbatic american din Rango dublat in romana online a văzut toate tipurile de eroi, dar Rango este o specie absolut nemaivăzută: un cameleon mititel cu suflet mare, care își pune în gînd să salveze un orășel la

PLAY VIDEO
Aventurile lui Sammy (2010) Dublat in Romana Online

Aventurile lui Sammy (2010)

Sammy din Aventurile lui Sammy dublat in romana online, o simpatică broscuță țestoasă, este cel mai curajos dintre semenii săi. Așa cum se întâmplă cu toate broscuțele proaspăt ieșite din ou, Sammy trebuie să își înceapă călătoria inițiatică prin oceanele

PLAY VIDEO