Category: Dublate

Desene Dublate Online in Romana

În această categorie găsiți desene dublate în română, animații reprezentative pentru vremurile copilăriei noastre, dar și a celor mici azi. Recunoscute ca formă de divertisment pentru copii, desenele animate sunt vizionate în prezent și de adulți cu entuziasm neschimbat.

Fie că le vizionați singur, cu prietenii sau cu propriul copil, aici veți putea găsi cele mai noi desene dublate online. Poveștile fantastice din desenele animate dublate online captează atenția celor mici și le suscită interesul, în sensul că le creează acestora așteptări, acțiunea fiind și ușor de urmărit.

Cei mici încep să anticipeze întâmplări din poveste, să găsească soluții la situațiile expuse, iar în acest fel imaginația lor se dezvoltă.

Mai mult decât atât, desenele dublate în română prezintă eroi bine conturați, cu multe calități, copiii atașându-se de ei, ba chiar se identifica cu aceștia și încep să inventeze jocuri în care ei sunt eroii din desene.

Aici puteți viziona desene animate dublate online, pentru dumneavoastră și pentru cel mic, fie că doriți serii distractive, fie educative.

Neînfricată (2012) Dublat in Romana Online in HD 1080p

Neînfricată (2012)

Brave Neînfricată dublat in romana online este povestea încăpățânatei prințese Merida, fiica Regelui Fergus și a Reginei Elinor, o arcașă iscusită și o fire războinică, gata oricând să lupte pentru ceea ce își dorește. Decisă

PLAY VIDEO
Berzele (2016) Dublat in Romana Online in HD 1080p

Berzele (2016)

Berzele dublat in romana online, clasicul mijloc de transport pentru nou-născuți, s-au reprofilat. Ele nu mai expediază bebeluși, ci pachete. Când apare, însă, o comandă pentru un pui de om, cea mai competentă barză-curier trebuie

PLAY VIDEO
Tarzan 2 (2005) Dublat in Romana Online in HD 1080p

Tarzan 2 (2005)

Plasată pe când Tarzan era doar un băieţel, Tarzan 2 dublat in romana online este povestea călătoriei lui iniţiatice. Băiatul începe să observe că nu este ca celelalte gorile, iar Kala, mama lui, îl linişteşte

PLAY VIDEO
error: Copyright © PortalulTauTV.net