Descendants 3 (2019)

În filmul Descendants 3, lucrurile merg bine în Auradon. Ben (Mitchell Hope) și Mal (Dove Cameron) sunt pe cale de a-și trăi fericit viata până la adanci batraneti și integrarea cu succes a cvartetului original al copiilor răufăcătorilor – Mal, Evie (Sofia Carson), Carlos (Cameron Boyce în performanță finală) și Jay (Booboo Stewart) – în regatul pașnic l-a inspirat pe viitorul rege Ben să dea OK-ul pentru a invita un alt grup de VK-uri din Insula Pierdutului.

Dar un snafu din plan expune vulnerabilitatea lui Auradon la raufactori precum Hades (Cheyenne Jackson), care își face aproape evadarea, determinându-l pe Mal să ia în considerare închiderea barierei dintre cele două locuri permanent. Între timp, fericirea lui Ben și Mal stârnește mizerie pentru Audrey care este geloasă (Sarah Jeffery). Ea ia măsuri extreme pentru a-l reclama pe prinț pentru ea.

Descendants 3 (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Kenny Ortega
Actori: Cameron Boyce, Dove Cameron, Sofia Carson
An: 2019
Gen: Aventura, Familie, Muzicale
IMDB: 6.9


Descendants 3 (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Descendants 3 (2019)

Descendants 3 oferă o concluzie satisfăcătoare pe măsură ce ajungem la sfârșitul liniei trilogiei muzicale Descendants de pe Disney Channel.

Primul film ar deveni o reimaginare de altă natură. A fost foarte diferit de serialul de basm reușit de la ABC, Once Upon A Time (2011-2018). În același timp, se poate vedea exact de ce Disney continuă să își atragă succesele în canonul lor de film.

Se datorează faptului că publicul va continua să le mănânce. În cazul în care OUAT a reîmprospătat aceste personaje pentru o nouă generație, Descendants 3 ar introduce spectatorii copiilor răufăcătorilor. Patru dintre ei în special: Mal (Dove Cameron), Evie (Sofia Carson), Jay (Booboo Stewart) și Carlos (Cameron Boyce). Ei sunt copiii Maleficent, Regina malefică, Jafar și, respectiv, Cruella de Vil. Fidel naturii Disney, Descendants 3 a fost un muzical.

Filmul este încheiat cu numere care permit strălucirea rolului său principal. Nucleul patru se întoarce în Insula Pierdutului într-o altă zi a VK. Auradon Prep ar putea primi cei mai noi recruți, dar acest lucru nu vine fără ca Hades (Cheyenne Jackson) să încalce bariera. Auradon nu poate risca să vină un alt răufăcător, fie el Hades sau Uma (China Anne McClain). Dacă Mal ar avea calea ei, ar închide bariera în bine! Între timp, un nou ticălos se află în depărtare cu ochii pe sceptru. Îmi place gândirea în afara locului de către scenariștii Josann McGibbon și Sara Parriott. Cu siguranță este o alegere îndrăzneață să spun cel mai puțin.

Descendants 3 continuă o tendință de a ne introduce în noi copii răufăcători. De data aceasta, avem șansa de a o întâlni pe Celia (Jadah Marie). Este fiica Dr. Facilier (Jamal Sims). Între timp, fanii lui Peter Pan vor recunoaște numele lui Smee. Sunt introduși și fiii săi gemeni, Squeaky (Christian Convery) și Squirmy (Luke Roessler). Printre noii copii, Celia are cel mai mult de-a face cu ajutorul lui Mal. Celelalte două, inclusiv recrutarea VK Dizzy Tremaine (Anna Cathcart), suferă de o vrajă care lovește regatul. Regele Ben (Mitchell Hope) este o distracție ușor diferită. Pentru a învinge acest nou răufăcător și pentru a restabili regatul, depinde de majoritatea patru.

Muzica filmului permite distribuției să strălucească încă o dată. Evie de la Sofia Carson are șansa să strălucească cu un număr solo despre sărutul dragostei adevărate. Există un duet rock între Mal și Hades care îmi place, dar să spun că ar strica filmul.

Din motive întemeiate, seria ajunge la concluziile sale inevitabile. Cu toate că, cu siguranță, ne-am distrat să le urmărim, este greu să vedem unde pot merge fără Carlos al lui Cameron Boyce. Odată cu trecerea tragică a lui Boyce, continuarea ar fi fost aparent imposibilă.

Deoarece Disney lansează în curând Disney +, va fi interesant să vedem dacă filmele vor rămâne Disney Channel Filme originale, cum ar fi Descendants 3. Ne aflăm departe de franciza Liceului Musical.