Descendants 2 (2017)

Trecutul lor îi cheamă acasă, iar bătălia finală din Descendants 2 va avea loc pe Insula Pierduților. Urmărește-i pe Mal (Dove Cameron), Evie (Sofia Carson), Carlos (Cameron Boyce) și Jay (Booboo Stewart) în timp ce îi confruntă pe noii răufăcători Harry (Thomas Doherty), Gil (Dylan Playfair) și Uma (China Anne McClain).

Descendants 2 (2017) Online Subtitrat in Romana


Regia: Kenny Ortega
Actori: Dove Cameron, Cameron Boyce, Sofia Carson
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, Familie
IMDB: 6.6


Descendants 2 (2017) Online Subtitrat


Trailer


Review Descendants 2 (2017)

În Descendants 2, Auradon este plin de emoție pentru viitoarea cotillion, cu Ben (Mitchell Hope) pregătindu-și să-și asume rolul de rege și Mal (Dove Cameron), locul ei oficial ca doamnă a curții. Dar, pe măsură ce evenimentul se apropie, Mal începe să se îndoiască de potrivirea ei ca viitoare regină a regatului și, într-o potrivire de panică, se întoarce la Insula Pierdutului.

Acolo descoperă că nemășea ei, Uma (fiica lui Ursula) (China Anne McClain), a ocupat locul lui Mal ca lider al insulei in Descendants 2, flancat de prietenii săi devotați Gil (băiatul lui Gaston, interpretat de Dylan Playfair) și Harry (copilul lui Hook, jucat) de Thomas Doherty). Evie (Sofia Carson), Jay (Booboo Stewart) și Carlos (Cameron Boyce) îl deghizează pe Ben în rolul unui răufăcător și se îndreaptă spre insulă pentru a-l aduce pe Mal înapoi la Auradon, dar o răzbunătoare Uma are planuri proprii pentru a-i păcăli pe regali în dizolvând bariera dintre regat și insulă.

Disney nu pierde nicio bătaie cu această urmăritoare demnă de povestea populară a urmașilor de răufăcători de renume care resping căile ticăloase ale părinților lor. Pe măsură ce această poveste se deschide, Evie, Jay și Carlos se stabilesc fericiți în Auradon cu puțină grijă de căile lor trecute, dar Mal se luptă cu incapacitatea ei de a le uita complet.

Ceea ce urmează este o criză de identitate cu proporții epice, înrăutățită prin încercările ei de a-și ascunde necazurile, decât să le rezolve în moduri sănătoase. Este o problemă care poate rezona cu copiii și cu adulții, și văzând-o pe Mal să-și îmbrățișeze unicitatea, să-i recunoască situația și să apeleze la prietenii ei pentru ajutor pe care sunt mai mult decât fericiți să-i ofere are mesaje grozave pentru spectatori.

Descendants 2 umplu golul de personal lăsat de părinții respectivi din Evie, Jay, Carlos și Mal cu un ansamblu distractiv de personaje noi și proeminente, în special Uma care fură scena. De asemenea, de remarcat este Lonnie (Dianne Doan), purtătoare de sabie, al cărei refuz de a lăsa faptul că este o fată o oprește de la obiectivele sale ar face-o pe mama ei, Mulan, mândră. Cei care adoră producțiile Disney pentru rutinele lor de cântece și dans au motive întemeiate să fie entuziasmați de coloana sonoră excelentă a acestui film.