DeRay Davis Comportament de culoare (2017)

DeRay Davis Comportament de culoare (2017) Online Subtitrat


Titlu original: DeRay Davis How to Act Black
Regia: Marcus Raboy
Actori: DeRay Davis
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis DeRay Davis

Dinamicul comic DeRay Davis urcă pe scenă ca o minge de foc, înfierând aspectele delicate ale vieții, întâlnirile și modul în care se descurcă un negru în showbiz.

Acest set stand-up este inteligent, cu adevărat amuzant și educativ emoțional. DeRay Davis își prezintă umorul și opiniile sale asupra evenimentelor curente și asupra modului în care acestea influențează America (și chiar și ce altceva ar putea fi făcută) fără o atitudine ofensată. Într-adevăr, cu adevărat amuzant, atingând și cinstit în același timp.

DeRay este un act de clasă, sărbătorind de unde este, îmbrățișând unde este și primind pe oricine care va asculta să se alăture în căutarea posibilităților. De fapt, el reușește să construiască punți în care teama de rasism și violență a lăsat atât de mulți oameni în cultura noastră înghețați și nesiguri de ceea ce să gândească sau să spună (inclusiv eu însumi, o femeie albă dintr-o educație superioară de clasă mijlocie, care nu a trăit niciodată într-un loc ca Uptown Chicago).

Da … toate astea, am ajuns să râd de un bărbat strigând despre Harambe și împușcăturile în masă. Omul știe ce face și este foarte bun la asta. Bravo, Netflix. Bravo, DeRay. Dacă vă disprețuiți profanitatea, fiți avertizați că există multe. Dar uita-te oricum, dacă poți.

Doar 9 stele, pentru că există o prea mare profanitate pentru gustul meu, dar să fiți siguri că fiecare bătaie este plină de bătăi și hilaritate. În cazul în care atât de mulți sunt rapid de vina pe oricine altcineva, el ne reamintește că suntem cu toții parte responsabilă pentru tragediile din viață. Cu siguranta trebuie sa ma uit, in opinia mea.