Dependenti de dragoste – Addicted to Love (1997)

Dependenti de dragoste – Addicted to Love (1997) Film Online Subtitrat


Regia: Griffin Dunne
Actori: Meg Ryan, Matthew Broderick, Kelly Preston
An: 1997
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<3lbqfGbPJbw/Addicted.to.Love." scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Dependenti de dragoste – Addicted to Love

Sam (Matthew Broderick) este un astronom plin de pasiune pentru doua lucruri: stelele si logodnica lui, frumoasa educatoare Linda (Kelly Preston). Ei locuiesc de-o viata in acelasi orasel si totul pare perfect. Pana cand Linda pleaca pentru un timp la New York, dar nu se mai intoarce. Sam afla dintr-o scrisoare ca iubita lui si-a gasit in Manhattan o noua slujba si un nou iubit. Turbat de gelozie, astronomul lasa tot si pleaca la New York ca sa-si recupereze logodnica, fiind convins ca aceasta trece doar printr-o faza temporara.

El se instaleaza cu echipament de supraveghere cu tot intr-o cladire abandonata, vizavi de cladirea in care Linda locuieste cu iubitul ei, un francez. Insa peste Sam da buzna Maggie (Meg Ryan), fosta iubita a francezului. Numai ca in timp ce Sam o vrea inapoi pe Linda, Maggie vrea sa se razbune crunt pe Anton (Tcheky Karyo).

O placere. Momente amuzante placute, interpretare reusita, poveste simpla si placuta. Hmmm, dependenta de dragoste, este maaaaare, la unii e prea mare.

Ce frumos unelteau ei, ce frumos se intelegeau ei, ce dragoste au avut ei, in fine peturile cu apa la usile apartamentelor din bloc se pun pentru ca sa nu mai vina pisicile cica…
Fazele cu gandacii, super reusite…